Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS.Victoria-NZ Bankó United
4132 Tactiek bankó5
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.9 gemiddelde waardering 55.3
excellent Schieten excellent
very good Passen good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Mostowski is nu in balbezit. Chun Sing begaat een overtreding. Mostowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klárik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kluivert krijgt zijn hoofd ertegen. Laszczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Bankó United 0:1

4e minuut.
Kołtoń geeft de bal voor. Klungelig pakt Galli de bal. Galli passt de bal in één keer door. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht haalt uit met een fantastische trap. Benvindo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń passt de bal met de wreef. Policht rent richting de bal. Policht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS.Victoria-NZ - Bankó United 1:1

15e minuut.
Beiramar heeft problemen om de bal te vangen. Beiramar geeft de bal voor. Chun Sing kopt de bal weg. Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Galli heeft problemen om de bal te vangen. Uluses rent richting de bal. Uluses passt de bal in één keer door. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel. Benvindo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Benvindo met een harde bal richting middenveld. Conoci kopt de bal weg. Galli rent richting de bal. Galli haalt uit met een fantastische trap. Benvindo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Bankó United 2:1

38e minuut.
Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyniak rent richting de bal. Policht schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Policht moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Policht schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Chun Sing passt de bal zonder na te denken. Barlyak is nu in balbezit. Barlyak passt de bal zonder na te denken. Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Victoria-NZ 43%, Bankó United 57%.
AS.Victoria-NZ - Bankó United 2:1

48e minuut.
Conoci probeert naar een medespeler te passen. Uluses is nu in balbezit. Uluses met een sublieme pass. Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Špilberský bereikt de bal nog maar net als eerste. Špilberský geeft de bal voor. Spadaro kopt de bal weg. Kołtoń is nu in balbezit. Kołtoń geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado geeft een hoge lob. Ingold controleert de bal met de borst. Klárik onderschept slim de pass. Klárik draait met de bal, schiet en ... Laszczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kluivert is nu in balbezit. Havio onderschept slim de pass. Havio geeft de bal voor. Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli draait met de bal, schiet en ... Benvindo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barlyak probeert naar een medespeler te passen. Chun Sing geeft de bal voor. Galli rent richting de bal. Galli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Daar is Chun Sing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chun Sing passt de bal zonder na te denken. Klárik is nu in balbezit. Klárik schiet op doel. Laszczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Galli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlyak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galli. Galli krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Fornaris geeft de bal voor. Inworp. Conoci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galli controleert de bal met de borst. Galli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal zonder na te denken. Chun Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert verovert de bal door een tackle van achteren. Kluivert haalt uit met een fantastische trap. Laszczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Nagy met een sublieme pass. Klárik rent richting de bal. Kołtoń schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kołtoń krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Chun Sing onderschept slim de pass. Uluses is nu in balbezit. Chun Sing probeert naar een medespeler te passen. Galli rent richting de bal. Galli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Victoria-NZ 33%, Bankó United 67%.
AS.Victoria-NZ - Bankó United 2:1