Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sásdi Angyalkák Fc Fc.Flameri
Próba! Tactiek WM75
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
51.9 gemiddelde waardering 48
excellent Schieten very good
good Passen adequate
very good Verdedigen good


8e minuut.
Simionescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobó de bal. Gmyrek rent richting de bal. Beattie is nu in balbezit. Beattie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzolato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Fc.Flameri 0:1

27e minuut.
Ban kan de bal niet met de borst controleren. Pum geeft een hoge lob. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap. Saturnino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pigozzi kan de bal niet met de borst controleren. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek schiet op doel. Saturnino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Fc.Flameri 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 44%, Fc.Flameri 56%.
Sásdi Angyalkák Fc - Fc.Flameri 0:2

58e minuut.
Csizmadia geeft een hoge lob. Daar is Joggler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joggler met een sublieme pass. Gumier is nu in balbezit. Gumier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gmyrek heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pigozzi. Gmyrek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pistrui komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pistrui verovert de bal door een tackle van achteren. Pistrui geeft een hoge lob. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ... Simionescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 36%, Fc.Flameri 64%.
Sásdi Angyalkák Fc - Fc.Flameri 0:2