Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Téglás Juve Ultras
ujtakk Tactiek New
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 50.1
solide Schieten matig
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


21e minuut.
Guntara kopt de bal weg. Klungelig pakt Trung Long de bal. Funar rent richting de bal. Trung Long onderschept slim de pass. Trung Long schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gherghel speelt de bal door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Škoda is nu in balbezit. Škoda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijvers is nu in balbezit. Gómez maakt een afschuwelijke overtreding. Gómez krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Guntara kopt de bal weg. Daar is Erdős, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masnica is nu in balbezit. Erdős verovert de bal door een tackle van achteren. Erdős draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tamelli met een sublieme pass. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Plop passt de bal met de wreef. Erdős bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gómez speelt de bal door. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Téglás 49%, Juve Ultras 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Téglás - Juve Ultras 0:0

56e minuut.
Tamelli geeft een lange en hoge pass. Galarza is nu in balbezit. Galarza geeft de bal voor. Erdős rent richting de bal. Erdős haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Gyetvai geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Funar de bal onder controle te krijgen. Trung Long rent richting de bal. Trung Long schiet op doel. Benito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - Juve Ultras 1:0

58e minuut.
Masnica verovert de bal door een tackle van achteren. Masnica met een sublieme pass. Barreto rent richting de bal. Trung Long verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Long haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Galarza geeft een hoge lob. Plop met een sublieme pass. Erdős is nu in balbezit. Erdős draait met de bal, schiet en ... Funar probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijvers onderschept slim de pass. Galarza speelt de bal door. Erdős bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős draait met de bal, schiet en ... Benito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Gyetvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai passt de bal met de wreef. Trung Long rent richting de bal. Trung Long draait met de bal, schiet en ... Benito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - Juve Ultras 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Téglás 32%, Juve Ultras 68%.
Téglás - Juve Ultras 2:0