Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AJAX Budapest Bankó United
42112 Tactiek bankó5
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 56.5
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


8e minuut.
Kerényi is nu in balbezit. Kerényi geeft de bal voor. Delgado kopt de bal weg. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert schiet op doel. Mario Martínez bokst de bal weg.

9e minuut.
Delgado rent richting de bal. Béky onderschept slim de pass. Béky probeert naar een medespeler te passen. Weitner rent richting de bal. Weitner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kerényi onderschept slim de pass. Kerényi geeft een hoge lob. Inworp. Nagy met de inworp. Klárik geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rékasi is nu in balbezit. Kluivert verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Kodolányi ... Strafschop! Kodolányi krijgt een gele kaart. Kluivert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mostowski neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Mario Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kerényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerényi geeft een lange en hoge pass. Nagy probeert de bal aan de voet te houden. Gőz is nu in balbezit. Gőz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Rékasi geeft de bal voor. Fornaris kopt de bal weg. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási geeft een lange en hoge pass. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Béky rent richting de bal. Barlyak rent richting de bal. Béky rent richting de bal. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Béky rent richting de bal. Béky passt de bal met de wreef. Špilberský rent richting de bal. Gőz onderschept slim de pass. Gőz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mostowski passt de bal in één keer door. Nagy geeft de bal voor. Delgado rent richting de bal. Delgado geeft een hoge lob. Klárik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Bankó United 0:1

44e minuut.
Rékasi controleert de bal met de borst. Klárik onderschept slim de pass. Klárik passt de bal zonder na te denken. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Mario Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AJAX Budapest 64%, Bankó United 36%.
AJAX Budapest - Bankó United 0:1

60e minuut.
Rékasi speelt de bal door. Špilberský rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weitner. Weitner krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Pesti met een sublieme pass. Nyilas rent richting de bal. Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Béky probeert naar een medespeler te passen. Gőz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Nagy rent richting de bal. Klárik is nu in balbezit. Klárik probeert naar een medespeler te passen. Mostowski rent richting de bal. Mostowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rékasi kopt de bal weg. Kluivert heeft problemen om de bal te vangen. Kodolányi rent richting de bal. Kluivert onderschept slim de pass. Kluivert draait met de bal, schiet en ... Mario Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Golda is nu in balbezit. Golda geeft een lange en hoge pass. Béky kopt de bal weg. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz draait met de bal, schiet en ... Benvindo bokst de bal weg. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Pesti is nu in balbezit. Pesti geeft de bal voor. Klungelig pakt Weitner de bal. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Golda is nu in balbezit. Golda geeft de bal voor. Nagy kopt de bal weg. Klárik is nu in balbezit. Klárik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klárik geeft een lange en hoge pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barlyak de bal. Barlyak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Bankó United 0:2

87e minuut.
Nagy onderschept slim de pass. Nagy speelt de bal door. Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Gőz is nu in balbezit. Gőz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fornaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Béky geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AJAX Budapest 59%, Bankó United 41%.
AJAX Budapest - Bankó United 0:2