Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve Ultras Fc.Flameri
New Tactiek WM75
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 46
good Schieten very good
good Passen average
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Pizzolato onderschept slim de pass. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek passt de bal zonder na te denken. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Škoda rent richting de bal. Pizzolato verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzolato passt de bal zonder na te denken. Beattie is nu in balbezit. Beattie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Csató geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez met de inworp. Gherghel geeft de bal voor. Soto maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Škoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lorán rent richting de bal. Štrbík onderschept slim de pass. Štrbík geeft de bal voor. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... Simionescu bokst de bal weg.

11e minuut.
Geerinckx probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gmyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez is nu in balbezit. Gmyrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gherghel is nu in balbezit. Gherghel passt de bal zonder na te denken. Masnica rent richting de bal. Masnica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultras - Fc.Flameri 1:0

29e minuut.
Gmyrek speelt de bal door. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soto. Soto krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Funar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Geerinckx met een snelle inworp. Beattie is nu in balbezit. Beattie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pizzolato kopt de bal weg. Barreto rent richting de bal. Beattie verovert de bal door een tackle van achteren. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lorán verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Antoci de bal. Antoci geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultras - Fc.Flameri 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Ultras 33%, Fc.Flameri 67%.
Juve Ultras - Fc.Flameri 2:0

48e minuut.
Lorán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pizzolato rent richting de bal. Pizzolato passt de bal met de wreef. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Gmyrek rent richting de bal. Antoci verovert de bal door een tackle van achteren. Antoci geeft de bal voor. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... Simionescu bokst de bal weg.

59e minuut.
Štrbík geeft een lange en hoge pass. Gómez probeert de bal met de borst te controleren. Gómez passt de bal in één keer door. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel schiet op doel. Simionescu bokst de bal weg.

63e minuut.
Antoci rent richting de bal. Antoci geeft de bal voor. Klungelig pakt Csató de bal. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lorán geeft een hoge lob. Gherghel kopt de bal weg. Meretei heeft problemen om de bal te vangen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Csizmadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnica is nu in balbezit. Csizmadia verovert de bal door een tackle van achteren. Csizmadia geeft de bal voor. Gómez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez passt de bal met de wreef. Geerinckx probeert naar een medespeler te passen. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Škoda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnica geeft een lange en hoge pass. Antoci heeft problemen om de bal te vangen. Antoci geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Ultras 33%, Fc.Flameri 67%.
Juve Ultras - Fc.Flameri 2:0