Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Téglás Sásdi Angyalkák Fc
ujtakk Tactiek Próba!
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
48.6 gemiddelde waardering 51.7
goed Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Ban is nu in balbezit. Schrijvers onderschept slim de pass. Schrijvers geeft een lange en hoge pass. Erdős is nu in balbezit. Erdős haalt uit met een fantastische trap. Saturnino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Guntara speelt de bal door. Dobó geeft een lange en hoge pass. Klimek kopt de bal weg. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ... Tsamopoulos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - Sásdi Angyalkák Fc 0:1

17e minuut.
Daar is Giaquinta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giaquinta geeft een lange en hoge pass. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - Sásdi Angyalkák Fc 0:2

20e minuut.
Guntara speelt de bal door. Daar is Trung Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobó is nu in balbezit. Trung Long onderschept slim de pass. Saturnino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - Sásdi Angyalkák Fc 1:2

26e minuut.
Zamojda geeft de bal voor. Galarza rent richting de bal. Galarza probeert naar een medespeler te passen. Trung Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Long schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Téglás 46%, Sásdi Angyalkák Fc 54%.
Téglás - Sásdi Angyalkák Fc 1:2

46e minuut.
Krajnc passt de bal in één keer door. Marcel rent richting de bal. Trung Long onderschept slim de pass. Trung Long schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Schrijvers verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnc onderschept slim de pass. Krajnc met een sublieme pass. Klimek is nu in balbezit. Klimek haalt uit met een fantastische trap. Tsamopoulos bokst de bal weg.

55e minuut.
Pigozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Long verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Long passt de bal zonder na te denken. Erdős bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Joggler rent richting de bal. Joggler geeft de bal voor. Klimek rent richting de bal. Klimek haalt uit met een fantastische trap. Tsamopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - Sásdi Angyalkák Fc 1:3

62e minuut.
Erdős is nu in balbezit. Dobó onderschept slim de pass. Dobó geeft een hoge lob. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Klimek passt de bal in één keer door. Marcel is nu in balbezit. Schrijvers schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schrijvers krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Pigozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Pigozzi geeft de bal voor. Ban controleert de bal met de borst. Klimek rent richting de bal. Klimek schiet op doel. Tsamopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Trung Long rent richting de bal. Pigozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Pigozzi geeft de bal voor. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dobó probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zamojda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Long rent richting de bal. Trung Long schiet op doel. Saturnino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - Sásdi Angyalkák Fc 2:3

87e minuut.
Marcel speelt de bal door. Gumier rent richting de bal. Gumier geeft de bal voor. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. Tsamopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Téglás 68%, Sásdi Angyalkák Fc 32%.
Téglás - Sásdi Angyalkák Fc 2:3