Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sásdi Angyalkák Fc Téglás
69 Tactiek ujtakk
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
18 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 49.3
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Csapó geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yachik met een snelle inworp. Susloparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Susloparov geeft een lange en hoge pass. Tsamopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Erdős rent richting de bal. Krajnc verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnc geeft een lange en hoge pass. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Guntara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier onderschept slim de pass. Loko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gumier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Susloparov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Téglás 1:0

8e minuut.
Duhamel rent richting de bal. Plop is nu in balbezit. Gumier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gumier krijgt een gele kaart. Plop wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Plop kan niet meer verder spelen. Ürmösi komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Galarza kopt de bal weg. Galarza rent richting de bal. Galarza probeert naar een medespeler te passen. Trung Long is nu in balbezit. Trung Long haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Gumier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guntara rent richting de bal. Susloparov verovert de bal door een tackle van achteren. Susloparov geeft een lange en hoge pass. Klimek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mulders geeft een lange en hoge pass. Duhamel kan de bal niet met de borst controleren. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier verovert de bal door een tackle van achteren. Gumier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Csapó speelt de bal door. Galarza heeft problemen om de bal te vangen. Galarza passt de bal in één keer door. Erdős bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Yachik kopt de bal weg. Daar is Gumier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimek is nu in balbezit. Gumier rent richting de bal. Gumier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Medalik onderschept slim de pass. Medalik met een sublieme pass. Csapó bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek verovert de bal door een tackle van achteren. Klimek haalt uit met een fantastische trap. Tsamopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Trung Long heeft problemen om de bal te vangen. Yachik geeft een lange en hoge pass. Gyetvai geeft de bal voor. Daar is Erdős, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdős draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Yachik de bal. Guntara is nu in balbezit. Yachik maakt een afschuwelijke overtreding. Yachik krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ban rent richting de bal. Ban geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Csapó de bal. Klimek rent richting de bal. Klimek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Susloparov passt de bal zonder na te denken. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek passt de bal met de wreef. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Krajnc onderschept slim de pass. Krajnc geeft een lange en hoge pass. Daar is Klimek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gumier is nu in balbezit. Gumier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Yachik bereikt de bal nog maar net als eerste. Yachik geeft de bal voor. Gumier kopt de bal weg. Klimek is nu in balbezit. Klimek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Téglás 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 48%, Téglás 52%.
Sásdi Angyalkák Fc - Téglás 2:0

53e minuut.
Susloparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Susloparov passt de bal in één keer door. Klimek is nu in balbezit. Klimek haalt uit met een fantastische trap. Tsamopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Téglás 3:0

60e minuut.
Yachik kopt de bal weg. Klimek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medalik. Klimek raakt geblesseerd tijdens het duel. Susloparov komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Medalik geeft een lange en hoge pass. Daar is Galarza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Yachik zijn tegenspeler op de grond. Yachik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Loko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lepinay komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Galarza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galarza passt de bal met de wreef. Gyetvai probeert naar een medespeler te passen. Erdős rent richting de bal. Erdős draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gyetvai geeft de bal voor. Saturnino met een sublieme pass. Daar is Csapó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimek rent richting de bal. Klimek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mulders geeft een hoge lob. Klimek kopt de bal weg. Daar is Medalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gumier is nu in balbezit. Gumier haalt uit met een fantastische trap. Tsamopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Susloparov geeft een hoge lob. Daar is Klimek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csapó rent richting de bal. Klimek verovert de bal door een tackle van achteren. Klimek schiet op doel. Tsamopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Inworp. Mulders met de inworp. Susloparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Susloparov geeft een lange en hoge pass. Klimek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tsamopoulos trapt de bal weg. Erdős kopt de bal weg. Daar is Giaquinta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Long draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 56%, Téglás 44%.
Sásdi Angyalkák Fc - Téglás 3:0