Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AJAX Budapest AS.Victoria-NZ
42112 Tactiek 4132
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 61.6
adequate Schieten excellent
adequate Passen excellent
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Kodolányi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołtoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Policht is nu in balbezit. Policht haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pesti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Policht de bal. Pesti met een sublieme pass. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Kodolányi rent richting de bal. Kodolányi geeft de bal voor. Spadaro kopt de bal weg. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń geeft een lange en hoge pass. Mario Martínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kołtoń passt de bal in één keer door. Galli rent richting de bal. Rékasi rent richting de bal. Galli onderschept slim de pass. Galli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Conoci geeft een hoge lob. Golda kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Conoci zal de hoekschop nemen. Policht krijgt zijn hoofd ertegen. Mario Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Policht passt de bal in één keer door. Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń passt de bal zonder na te denken. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AJAX Budapest 71%, AS.Victoria-NZ 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AJAX Budapest - AS.Victoria-NZ 0:0

53e minuut.
Kerényi geeft een lange en hoge pass. Spadaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń speelt de bal door. Policht rent richting de bal. Policht draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Beiramar is nu in balbezit. Conoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Conoci geeft een lange en hoge pass. Galli rent richting de bal. Galli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Markowski probeert naar een medespeler te passen. Kołtoń probeert naar een medespeler te passen. Policht is nu in balbezit. Policht haalt uit met een fantastische trap. Mario Martínez probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Conoci geeft een hoge lob. Galli kopt de bal weg. Policht is nu in balbezit. Policht schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AJAX Budapest 71%, AS.Victoria-NZ 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AJAX Budapest - AS.Victoria-NZ 0:0