Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS.Victoria-NZ AJAX Budapest
523nz22 Tactiek 42112
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 44.4
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


4e minuut.
Policht is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szakácsi. Policht is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chun Sing neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Uluses springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mario Martínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kodolányi kan de bal niet met de borst controleren. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Uluses geeft de bal voor. Klungelig pakt Kołtoń de bal. Kołtoń passt de bal met de wreef. Conoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Conoci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kołtoń onderschept slim de pass. Kołtoń geeft een hoge lob. Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - AJAX Budapest 1:0

21e minuut.
Uluses zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Conoci passt de bal met de wreef. Galli is nu in balbezit. Galli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Chun Sing passt de bal zonder na te denken. Conoci speelt de bal door. Uluses is nu in balbezit. Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - AJAX Budapest 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Victoria-NZ 20%, AJAX Budapest 80%.
AS.Victoria-NZ - AJAX Budapest 2:0

62e minuut.
Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez passt de bal met de wreef. Kołtoń geeft de bal voor. Uluses is nu in balbezit. Uluses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Szakácsi rent richting de bal. Policht verovert de bal door een tackle van achteren. Policht passt de bal met de wreef. Galli rent richting de bal. Galli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Uluses rent richting de bal. Kerényi onderschept slim de pass. Conoci verovert de bal door een tackle van achteren. Conoci geeft een hoge lob. Galli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Szakácsi geeft de bal voor. Weitner is nu in balbezit. Pérez Jimenez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez Jimenez krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Pesti verovert de bal door een tackle van achteren. Kerényi speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Pesti de bal onder controle te krijgen. Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Chun Sing passt de bal zonder na te denken. Policht rent richting de bal. Szakácsi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szakácsi krijgt een gele kaart. Policht is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chun Sing zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uluses rent richting de bal. Uluses haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pesti kan de bal niet met de borst controleren. Uluses bereikt de bal nog maar net als eerste. Rékasi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uluses is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chun Sing neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Policht is nu in balbezit. Kołtoń is nu in balbezit. Kołtoń geeft een lange en hoge pass. Galli rent richting de bal. Galli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Victoria-NZ 39%, AJAX Budapest 61%.
AS.Victoria-NZ - AJAX Budapest 2:0