Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sásdi Angyalkák Fc Juve Ultras
Próba! Tactiek New
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 7
49.5 gemiddelde waardering 53.3
formidabel Schieten goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Daar is Giaquinta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giaquinta geeft een hoge lob. Barreto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klimek rent richting de bal. Klimek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Antoci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pigozzi is nu in balbezit. Antoci geeft een hoge lob. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Juve Ultras 0:1

13e minuut.
Škoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobó verovert de bal door een tackle van achteren. Masnica maakt een afschuwelijke overtreding. Masnica krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Giaquinta passt de bal zonder na te denken. Škoda rent richting de bal. Marcel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcel krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pigozzi onderschept slim de pass. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez passt de bal in één keer door. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. Saturnino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Giaquinta passt de bal zonder na te denken. Gumier rent richting de bal. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez geeft een lange en hoge pass. Soto rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Marcel kopt de bal weg. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap. Benito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sásdi Angyalkák Fc - Juve Ultras 1:1

36e minuut.
Masnica rent richting de bal. Krajnc rent richting de bal. Krajnc speelt de bal door. Klimek is nu in balbezit. Klimek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Škoda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcel rent richting de bal. Met opzet legt Masnica zijn tegenspeler op de grond. Masnica krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

40e minuut.
Marcel is nu in balbezit. Marcel geeft de bal voor. Klungelig pakt Funar de bal. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 41%, Juve Ultras 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sásdi Angyalkák Fc - Juve Ultras 1:1

48e minuut.
Gómez passt de bal in één keer door. Gherghel rent richting de bal. Gherghel passt de bal in één keer door. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... Saturnino bokst de bal weg.

49e minuut.
Barreto rent richting de bal. Klimek verovert de bal door een tackle van achteren. Ban rent richting de bal. Klimek is nu in balbezit. Klimek schiet op doel. Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Giaquinta geeft de bal voor. Ban kopt de bal weg. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. Benito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tamelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Giaquinta geeft een lange en hoge pass. Tamelli is nu in balbezit. Gumier verovert de bal door een tackle van achteren. Gumier geeft de bal voor. Klimek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gómez rent richting de bal. Giaquinta is nu in balbezit. Gómez maakt een afschuwelijke overtreding. Gómez krijgt een gele kaart. Giaquinta moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Giaquinta kan niet meer verder spelen. Głódź komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Dobó geeft een lange en hoge pass. Funar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier schiet op doel. Benito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Juve Ultras 2:1

87e minuut.
Pigozzi geeft een hoge lob. Ban kopt de bal weg. Daar is Tamelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gumier is nu in balbezit. Gumier schiet op doel. Benito bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 29%, Juve Ultras 71%.
Sásdi Angyalkák Fc - Juve Ultras 2:1