Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Flameri Téglás
WM75 Tactiek ujtakk
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 51.9
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai is nu in balbezit. Gyetvai speelt de bal door. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Csizmadia onderschept slim de pass. Pizzolato rent richting de bal. Galarza begaat een overtreding. Galarza krijgt een gele kaart. Pizzolato raakt geblesseerd tijdens het duel. Geerinckx met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Duhamel de bal. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Beattie kopt de bal weg. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Téglás 1:0

25e minuut.
Meretei geeft een hoge lob. Daar is Medalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medalik geeft de bal voor. Trung Long rent richting de bal. Trung Long haalt uit met een fantastische trap. Simionescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

28e minuut.
Schrijvers verovert de bal door een tackle van achteren. Schrijvers speelt de bal door. Beattie rent richting de bal. Beattie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Téglás 2:0

32e minuut.
Csizmadia onderschept slim de pass. Guntara onderschept slim de pass. Guntara geeft een lange en hoge pass. Trung Long springt en kopt de bal. Simionescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Téglás 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Flameri 64%, Téglás 36%.
Fc.Flameri - Téglás 2:1

57e minuut.
Plop speelt de bal door. Guntara is nu in balbezit. Guntara geeft een lange en hoge pass. Erdős bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Geerinckx met een sublieme pass. Beattie is nu in balbezit. Beattie probeert naar een medespeler te passen. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek schiet op doel. Tsamopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Csató probeert de bal aan de voet te houden. Galarza is nu in balbezit. Galarza geeft een hoge lob. Plop is nu in balbezit. Plop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Plop geeft een lange en hoge pass. Erdős kopt de bal weg. Gyetvai is nu in balbezit. Daar is Trung Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc.Flameri - Téglás 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Flameri 67%, Téglás 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc.Flameri - Téglás 2:2