Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sásdi Angyalkák Fc Boka FC
Próba! Tactiek 2
37% Balbezit 63%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
35.6 gemiddelde waardering 56.4
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Buitenspel voor Petronovics. Goede buitenspelval van de verdediging. Periguz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Karádi de bal. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Barkóczi rent richting de bal. Barkóczi geeft een hoge lob. Daar is Virtakallio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virtakallio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Boka FC 0:1

25e minuut.
Hofman kopt de bal weg. Brózda rent richting de bal. Brózda passt de bal in één keer door. Virtakallio rent richting de bal. Virtakallio schiet op doel. Saturnino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Lanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanev geeft de bal voor. Hofman kopt de bal weg. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Szalay is nu in balbezit. Szalay passt de bal met de wreef. Petronovics rent richting de bal. Petronovics haalt uit met een fantastische trap. Takó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sásdi Angyalkák Fc - Boka FC 1:1

33e minuut.
Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda passt de bal met de wreef. Virtakallio rent richting de bal. Virtakallio draait met de bal, schiet en ... Saturnino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

35e minuut.
Hofman rent richting de bal. Hofman geeft een hoge lob. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ... Saturnino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Boka FC 1:2

36e minuut.
Lanev speelt de bal door. Daar is Nguyên Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nguyên Khôi geeft de bal voor. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Virtakallio kopt de bal weg. Szalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez onderschept slim de pass. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Boka FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 60%, Boka FC 40%.
Sásdi Angyalkák Fc - Boka FC 1:3

51e minuut.
Lanev rent richting de bal. Lanev passt de bal zonder na te denken. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Boka FC 1:4

55e minuut.
Virtakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda rent richting de bal. Brózda probeert naar een medespeler te passen. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Saturnino bokst de bal weg.

58e minuut.
Lanev kan de bal niet met de borst controleren. Lanev met een sublieme pass. Virtakallio rent richting de bal. Virtakallio draait met de bal, schiet en ... Saturnino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Boka FC 1:5

60e minuut.
Brózda passt de bal zonder na te denken. Abonyi is nu in balbezit. Abonyi passt de bal in één keer door. Petronovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronovics haalt uit met een fantastische trap. Takó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Brózda passt de bal zonder na te denken. Lanev heeft problemen om de bal te vangen. Lanev geeft een hoge lob. Virtakallio is nu in balbezit. Virtakallio draait met de bal, schiet en ... Saturnino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Brózda probeert naar een medespeler te passen. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Brózda rent richting de bal. Brózda haalt uit met een fantastische trap. Saturnino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Boka FC 1:6

79e minuut.
Nguyên Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Nguyên Khôi geeft een hoge lob. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel. Saturnino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Boka FC 1:7

82e minuut.
Szalay passt de bal in één keer door. Karádi is nu in balbezit. Brózda verovert de bal door een tackle van achteren. Brózda schiet op doel. Saturnino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lanev kopt de bal weg. Brózda is nu in balbezit. Brózda passt de bal zonder na te denken. Virtakallio rent richting de bal. Virtakallio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bádonyi is nu in balbezit. Virtakallio verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda rent richting de bal. Brózda haalt uit met een fantastische trap. Saturnino bokst de bal weg.

88e minuut.
Brózda passt de bal in één keer door. Lanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanev passt de bal zonder na te denken. Brózda is nu in balbezit. Brózda geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda geeft de bal voor. Virtakallio rent richting de bal. Virtakallio schiet op doel. Saturnino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Boka FC 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 68%, Boka FC 32%.
Sásdi Angyalkák Fc - Boka FC 1:8