Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boka FC Sásdi Angyalkák Fc
2 Tactiek Próba!
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
56.2 gemiddelde waardering 48.1
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen solide


1e minuut.
Virtakallio rent richting de bal. Gómez is nu in balbezit. Mijsberg begaat een overtreding. Mijsberg krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Joggler is nu in balbezit. Lanev verovert de bal door een tackle van achteren. Pigozzi begaat een overtreding. Pigozzi krijgt een gele kaart. Lanev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lanev met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Dobó de bal. Virtakallio verovert de bal door een tackle van achteren. Virtakallio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Hofman is nu in balbezit. Hofman passt de bal in één keer door. Lanev speelt de bal door. Virtakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtakallio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Giaquinta rent richting de bal. Giaquinta geeft een lange en hoge pass. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boka FC - Sásdi Angyalkák Fc 0:1

38e minuut.
Divljanović verovert de bal door een tackle van achteren. Divljanović probeert naar een medespeler te passen. Pintarec is nu in balbezit. Klimek verovert de bal door een tackle van achteren. Klimek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boka FC - Sásdi Angyalkák Fc 0:2

39e minuut.
Pintarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek onderschept slim de pass. Gumier is nu in balbezit. Gumier haalt uit met een fantastische trap. Takó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boka FC - Sásdi Angyalkák Fc 0:3

40e minuut.
Virtakallio heeft problemen om de bal te vangen. Klimek verovert de bal door een tackle van achteren. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Divljanović onderschept slim de pass. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Boka FC - Sásdi Angyalkák Fc 0:4

43e minuut.
Brózda speelt de bal door. Gómez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Susloparov. Susloparov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boka FC 53%, Sásdi Angyalkák Fc 47%.
Boka FC - Sásdi Angyalkák Fc 0:4

48e minuut.
Buitenspel voor Gómez. Goede buitenspelval van de verdediging. Pigozzi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ban kopt de bal weg. Klimek rent richting de bal. Klimek schiet op doel. Takó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Gumier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Periguz. Gumier raakt geblesseerd tijdens het duel. Susloparov met een snel genomen vrije trap. Klimek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pigozzi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ban de bal. Hofman begaat een overtreding. Hofman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boka FC 60%, Sásdi Angyalkák Fc 40%.
Boka FC - Sásdi Angyalkák Fc 0:4