Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AJAX Budapest Sásdi Angyalkák Fc
42112 Tactiek Próba!
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
48.9 gemiddelde waardering 50.8
solide Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Pesti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gőz kopt de bal weg. Pigozzi is nu in balbezit. Gőz onderschept slim de pass. Gőz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Marcel rent richting de bal. Marcel met een sublieme pass. Golda is nu in balbezit. Gumier onderschept slim de pass. Gumier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Zamojda rent richting de bal. Zamojda geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pigozzi de bal onder controle te krijgen. Gőz is nu in balbezit. Gőz haalt uit met een fantastische trap. Saturnino bokst de bal weg.

25e minuut.
Weitner is nu in balbezit. Zamojda onderschept slim de pass. Zamojda geeft een lange en hoge pass. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gumier is nu in balbezit. Gumier draait met de bal, schiet en ... Mario Martínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Béky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nánási is nu in balbezit. Met opzet legt Mijsberg zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mijsberg naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Nánási speelt de bal door. Béky is nu in balbezit. Béky probeert naar een medespeler te passen. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AJAX Budapest 51%, Sásdi Angyalkák Fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AJAX Budapest - Sásdi Angyalkák Fc 0:0

52e minuut.
Marcel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jeremiás komt het veld opgelopen. Kerényi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szakácsi komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Zamojda probeert naar een medespeler te passen. Joggler rent richting de bal. Gőz onderschept slim de pass. Gőz haalt uit met een fantastische trap. Saturnino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Pigozzi is nu in balbezit. Kodolányi onderschept slim de pass. Krajnc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krajnc krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Nánási passt de bal met de wreef. Béky is nu in balbezit. Béky passt de bal zonder na te denken. Gőz is nu in balbezit. Gőz schiet op doel. Saturnino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Pesti is nu in balbezit. Jeremiás verovert de bal door een tackle van achteren. Jeremiás geeft een lange en hoge pass. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Szakácsi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamojda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weitner. Weitner krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Pigozzi is nu in balbezit. Gőz onderschept slim de pass. Béky bereikt de bal nog maar net als eerste. Béky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Sásdi Angyalkák Fc 1:0

82e minuut.
Rékasi is nu in balbezit. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban passt de bal zonder na te denken. Klimek rent richting de bal. Klimek draait met de bal, schiet en ... Mario Martínez bokst de bal weg.

86e minuut.
Rékasi geeft een hoge lob. Inworp. Zamojda met de inworp. Ban geeft de bal voor. Gumier krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Jeremiás is nu in balbezit. Pesti onderschept slim de pass. Pesti geeft een lange en hoge pass. Weitner rent richting de bal. Weitner schiet op doel. Saturnino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Sásdi Angyalkák Fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AJAX Budapest 50%, Sásdi Angyalkák Fc 50%.
AJAX Budapest - Sásdi Angyalkák Fc 2:0