Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sásdi Angyalkák Fc AJAX Budapest
Próba! Tactiek 42112
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
55.2 gemiddelde waardering 49.6
uitmuntend Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


15e minuut.
Susloparov speelt de bal door. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui passt de bal in één keer door. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel. Mario Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Pesti is nu in balbezit. Pistrui verovert de bal door een tackle van achteren. Pistrui speelt de bal door. Klimek is nu in balbezit. Klimek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mario Martínez trapt de bal weg. Gumier controleert de bal met de borst. Jeremiás is nu in balbezit. Jeremiás geeft de bal voor. Klimek springt en kopt de bal. Mario Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kodolányi kopt de bal weg. Gumier heeft problemen om de bal te vangen. Gumier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nyilas geeft een hoge lob. Gőz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pigozzi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 31%, AJAX Budapest 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sásdi Angyalkák Fc - AJAX Budapest 0:0

49e minuut.
Pesti verovert de bal door een tackle van achteren. Pesti met een sublieme pass. Weitner rent richting de bal. Weitner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - AJAX Budapest 0:1

55e minuut.
Golda is nu in balbezit. Golda passt de bal met de wreef. Gőz rent richting de bal. Gőz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - AJAX Budapest 0:2

56e minuut.
Gőz rent richting de bal. Pigozzi is nu in balbezit. Gőz verovert de bal door een tackle van achteren. Gőz haalt uit met een fantastische trap. Saturnino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - AJAX Budapest 0:3

62e minuut.
Ban is nu in balbezit. Pesti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ban is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Susloparov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klimek krijgt zijn hoofd ertegen. Mario Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Golda geeft een lange en hoge pass. Zamojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesti geeft een lange en hoge pass. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - AJAX Budapest 0:4

66e minuut.
Pigozzi onderschept slim de pass. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigozzi onderschept slim de pass. Gőz rent richting de bal. Gőz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giaquinta probeert naar een medespeler te passen. Nánási met een sublieme pass. Gőz rent richting de bal. Gőz haalt uit met een fantastische trap. Saturnino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Klungelig pakt Ban de bal. Kerényi geeft de bal voor. Gőz rent richting de bal. Weitner is nu in balbezit. Weitner draait met de bal, schiet en ... Saturnino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gőz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Susloparov geeft de bal voor. Klungelig pakt Rékasi de bal. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Klimek is nu in balbezit. Klimek draait met de bal, schiet en ... Mario Martínez bokst de bal weg. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Weitner kopt de bal weg. Klungelig pakt Gőz de bal. Susloparov is nu in balbezit. Gőz onderschept slim de pass. Gőz haalt uit met een fantastische trap. Saturnino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Weitner onderschept slim de pass. Weitner passt de bal zonder na te denken. Gőz rent richting de bal. Gőz schiet op doel. Saturnino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

85e minuut.
Kerényi passt de bal met de wreef. Rékasi rent richting de bal. Rékasi geeft een lange en hoge pass. Pesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 59%, AJAX Budapest 41%.
Sásdi Angyalkák Fc - AJAX Budapest 0:4