Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve Ultras AS.Victoria-NZ
New Tactiek 523nz22
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 58.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Markowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrbík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Markowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Markowski met een snel genomen vrije trap. Uluses maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Uluses heeft problemen om de bal te vangen. Masnica is nu in balbezit. Masnica geeft de bal voor. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Barreto rent richting de bal. Galli verovert de bal door een tackle van achteren. Galli passt de bal in één keer door. Uluses bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluses haalt uit met een fantastische trap. Benito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Funar geeft de bal voor. Soto controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Havio neemt vlug de vrije trap. Vraňan is nu in balbezit. Vraňan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto passt de bal met de wreef. Uluses probeert de bal met de borst te controleren. Uluses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Antoci passt de bal zonder na te denken. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń maakt een afschuwelijke overtreding. Kołtoń krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Markowski geeft een lange en hoge pass. Uluses kopt de bal weg. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vraňan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraňan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Ultras 56%, AS.Victoria-NZ 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juve Ultras - AS.Victoria-NZ 0:0

57e minuut.
Masnica heeft problemen om de bal te vangen. Gherghel is nu in balbezit. Markowski verovert de bal door een tackle van achteren. Markowski geeft een lange en hoge pass. Uluses krijgt zijn hoofd ertegen. Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Klungelig pakt Havio de bal. Gherghel speelt de bal door. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultras - AS.Victoria-NZ 1:0

79e minuut.
Daar is Galli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markowski is nu in balbezit. Markowski passt de bal met de wreef. Uluses bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluses schiet op doel. Benito bokst de bal weg.

80e minuut.
Uluses bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluses passt de bal met de wreef. Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraňan onderschept slim de pass. Vraňan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Antoci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Funar rent richting de bal. Uluses onderschept slim de pass. Uluses draait met de bal, schiet en ... Benito probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Barreto kopt de bal weg. Markowski rent richting de bal. Škoda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Markowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Markowski kan niet meer verder spelen. Conoci komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Beiramar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Štrbík. Beiramar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conoci met een snel genomen vrije trap. Tamelli rent richting de bal. Vraňan verovert de bal door een tackle van achteren. Vraňan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juve Ultras - AS.Victoria-NZ 1:1

90e minuut.
Klungelig pakt Masnica de bal. Kołtoń rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antoci. Kołtoń is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kołtoń neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Ultras 61%, AS.Victoria-NZ 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juve Ultras - AS.Victoria-NZ 1:1