Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Flameri Bankó United
break2 Tactiek bankó5
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 56.7
redelijk Schieten formidabel
matig Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Fornaris met een sublieme pass. Barlyak rent richting de bal. Barlyak passt de bal met de wreef. Klárik rent richting de bal. Klárik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mostowski kopt de bal weg. Klárik rent richting de bal. Kluivert heeft problemen om de bal te vangen. Klárik rent richting de bal. Klárik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nagy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagy geeft de bal voor. Ferling heeft problemen om de bal te vangen. Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik geeft een lange en hoge pass. Ágai Kis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Klárik verovert de bal door een tackle van achteren. Klárik met een sublieme pass. Kluivert rent richting de bal. Kluivert draait met de bal, schiet en ... Daar is Rékasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Barlyak met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Delgado geeft een lange en hoge pass. Klárik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Bankó United 0:1

26e minuut.
Nagy geeft de bal voor. Mostowski heeft problemen om de bal te vangen. Mostowski probeert naar een medespeler te passen. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klárik geeft de bal voor. Daar is Rékasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert haalt uit met een fantastische trap. Ágai Kis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Bankó United 0:2

34e minuut.
Halmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris onderschept slim de pass. Fornaris passt de bal in één keer door. Delgado is nu in balbezit. Delgado geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Bankó United 0:3

36e minuut.
Halmos verovert de bal door een tackle van achteren. Halmos passt de bal in één keer door. Špilberský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzolato geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Flameri 70%, Bankó United 30%.
Fc.Flameri - Bankó United 0:3

47e minuut.
Oroszi rent richting de bal. Oroszi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Csató de bal. Klárik rent richting de bal. Klárik schiet op doel. Ágai Kis bokst de bal weg.

53e minuut.
Csizmadia rent richting de bal. Csizmadia geeft de bal voor. Daar is Beattie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagy rent richting de bal. Nagy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Nagy is nu in balbezit. Pizzolato verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzolato passt de bal met de wreef. Halmos rent richting de bal. Halmos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Beattie rent richting de bal. Nagy verovert de bal door een tackle van achteren. Nagy passt de bal met de wreef. Cyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyniak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Bankó United 0:4

75e minuut.
Kürti is nu in balbezit. Delgado is nu in balbezit. Delgado geeft een lange en hoge pass. Kluivert rent richting de bal. Kluivert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Bankó United 0:5

77e minuut.
Csató kopt de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Klárik is nu in balbezit. Klárik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kluivert schiet op doel. Ágai Kis probeert naar een medespeler te passen. Mostowski kopt de bal weg. Klárik is nu in balbezit. Klárik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ferling rent richting de bal. Klárik verovert de bal door een tackle van achteren. Klárik speelt de bal door. Kluivert rent richting de bal. Kluivert draait met de bal, schiet en ... Paal! Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik draait met de bal, schiet en ... Ágai Kis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Bankó United 0:6

89e minuut.
Lorán is nu in balbezit. Barlyak verovert de bal door een tackle van achteren. Barlyak passt de bal in één keer door. Nagy is nu in balbezit. Nagy geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Bankó United 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Flameri 81%, Bankó United 19%.
Fc.Flameri - Bankó United 0:7