Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bankó United Fc.Flameri
bankó5 Tactiek WM74
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 37.8
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


10e minuut.
Kürti passt de bal met de wreef. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx passt de bal met de wreef. Beattie rent richting de bal. Beattie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Samblas rent richting de bal. Nagy verovert de bal door een tackle van achteren. Nagy met een sublieme pass. Mostowski rent richting de bal. Mostowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado speelt de bal door. Klárik is nu in balbezit. Klárik haalt uit met een fantastische trap. Ágai Kis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankó United - Fc.Flameri 1:0

18e minuut.
Zvara passt de bal in één keer door. Nagy is nu in balbezit. Nagy geeft de bal voor. Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Csató geeft de bal voor. Inworp. Delgado met de inworp. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lorán rent richting de bal. Lorán met een sublieme pass. Cyniak onderschept slim de pass. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Csató geeft de bal voor. Nagy kopt de bal weg. Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankó United - Fc.Flameri 2:0

30e minuut.
Oroszi rent richting de bal. Oroszi geeft een hoge lob. Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Klárik de bal. Klárik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Csató geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nagy met een sublieme pass. Klárik rent richting de bal. Klungelig pakt Klárik de bal. Klárik schiet op doel. Ágai Kis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankó United - Fc.Flameri 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankó United 41%, Fc.Flameri 59%.
Bankó United - Fc.Flameri 3:0

51e minuut.
Zvara rent richting de bal. Mostowski is nu in balbezit. Mostowski passt de bal met de wreef. Klárik is nu in balbezit. Klárik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dalnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik onderschept slim de pass. Klárik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankó United - Fc.Flameri 4:0

59e minuut.
Ferling verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Kluivert rent richting de bal. Kluivert schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kürti met een sublieme pass. Lorán heeft problemen om de bal te vangen. Mostowski rent richting de bal. Kluivert rent richting de bal. Kluivert draait met de bal, schiet en ... Ágai Kis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankó United - Fc.Flameri 5:0

68e minuut.
Zvara passt de bal zonder na te denken. Samblas rent richting de bal. Samblas speelt de bal door. Beattie rent richting de bal. Beattie haalt uit met een fantastische trap. Benvindo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Ferling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferling geeft de bal voor. Inworp. Nagy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klárik geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ágai Kis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kluivert is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankó United - Fc.Flameri 6:0

81e minuut.
Rékasi geeft een hoge lob. Fornaris kopt de bal weg. Daar is Ferling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Barlyak met een sublieme pass. Mostowski is nu in balbezit. Mostowski passt de bal met de wreef. Daar is Klárik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klárik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankó United 36%, Fc.Flameri 64%.
Bankó United - Fc.Flameri 6:0