Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS.Victoria-NZ Sásdi Angyalkák Fc
523nz22 Tactiek Próba!
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 49.1
excellent Schieten solid
excellent Passen good
formidable Verdedigen solid


14e minuut.
Kołtoń geeft een lange en hoge pass. Uluses controleert de bal met de borst. Pigozzi rent richting de bal. Galli verovert de bal door een tackle van achteren. Galli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Sásdi Angyalkák Fc 1:0

17e minuut.
Markowski passt de bal zonder na te denken. Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dobó zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dobó moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dobó schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Klungelig pakt Feiyue de bal. Kołtoń is nu in balbezit. Kołtoń heeft problemen om de bal te vangen. Kołtoń geeft de bal voor. Galli springt en kopt de bal. Saturnino bokst de bal weg.

24e minuut.
Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijsberg verovert de bal door een tackle van achteren. Feiyue verovert de bal door een tackle van achteren. Feiyue haalt uit met een fantastische trap. Saturnino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Sásdi Angyalkák Fc 2:0

26e minuut.
Uluses is nu in balbezit. Susloparov begaat een overtreding. Uluses is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chun Sing met een snel genomen vrije trap. Galli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kołtoń speelt de bal door. Feiyue rent richting de bal. Feiyue passt de bal met de wreef. Galli heeft problemen om de bal te vangen. Galli haalt uit met een fantastische trap. Saturnino bokst de bal weg.

37e minuut.
Beiramar onderschept slim de pass. Joggler onderschept slim de pass. Joggler geeft de bal voor. Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Markowski passt de bal met de wreef. Beiramar rent richting de bal. Beiramar passt de bal zonder na te denken. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue haalt uit met een fantastische trap. Saturnino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Markowski is nu in balbezit. Markowski passt de bal zonder na te denken. Galli heeft problemen om de bal te vangen. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń schiet op doel. Saturnino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Victoria-NZ 41%, Sásdi Angyalkák Fc 59%.
AS.Victoria-NZ - Sásdi Angyalkák Fc 2:0

46e minuut.
Klimek speelt de bal door. Klungelig pakt Joggler de bal. Pigozzi geeft een lange en hoge pass. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue draait met de bal, schiet en ... Saturnino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue schiet op doel. Saturnino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Chun Sing rent richting de bal. Chun Sing passt de bal met de wreef. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue schiet op doel. Saturnino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Sásdi Angyalkák Fc 3:0

50e minuut.
Pigozzi geeft de bal voor. Ingold is nu in balbezit. Ingold geeft de bal voor. Feiyue heeft problemen om de bal te vangen. Feiyue schiet op doel. Saturnino bokst de bal weg.

56e minuut.
Markowski speelt de bal door. Galli rent richting de bal. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Kołtoń probeert naar een medespeler te passen. Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli met een sublieme pass. Feiyue rent richting de bal. Feiyue haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Feiyue raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vraňan komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Beiramar passt de bal in één keer door. Kołtoń is nu in balbezit. Vraňan rent richting de bal. Vraňan schiet op doel. Saturnino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Sásdi Angyalkák Fc 4:0

79e minuut.
Vraňan heeft problemen om de bal te vangen. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń passt de bal zonder na te denken. Galli rent richting de bal. Galli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Beiramar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beiramar geeft een hoge lob. Vraňan is nu in balbezit. Vraňan schiet op doel. Saturnino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Sásdi Angyalkák Fc 5:0

87e minuut.
Galli is nu in balbezit. Galli passt de bal met de wreef. Vraňan is nu in balbezit. Vraňan haalt uit met een fantastische trap. Saturnino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Sásdi Angyalkák Fc 6:0

89e minuut.
Vraňan onderschept slim de pass. Vraňan probeert naar een medespeler te passen. Galli rent richting de bal. Galli haalt uit met een fantastische trap. Saturnino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Sásdi Angyalkák Fc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Victoria-NZ 33%, Sásdi Angyalkák Fc 67%.
AS.Victoria-NZ - Sásdi Angyalkák Fc 7:0