Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve Ultras AJAX Budapest
New Tactiek 42112
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
53.1 gemiddelde waardering 49.4
solid Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


15e minuut.
Daar is Golda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škoda geeft een hoge lob. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... Mario Martínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultras - AJAX Budapest 1:0

20e minuut.
Béky geeft de bal voor. Gőz rent richting de bal. Barreto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barreto krijgt een gele kaart. Gőz raakt geblesseerd tijdens het duel. Weitner legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Szakácsi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez met een snelle inworp. Gherghel geeft een lange en hoge pass. Soto rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultras - AJAX Budapest 2:0

31e minuut.
Antoci geeft een lange en hoge pass. Mario Martínez probeert naar een medespeler te passen. Antoci kopt de bal weg. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Nánási onderschept slim de pass. Nánási geeft een lange en hoge pass. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz haalt uit met een fantastische trap. Benito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Škoda heeft problemen om de bal te vangen. Škoda passt de bal zonder na te denken. Gherghel probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... Mario Martínez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Ultras 36%, AJAX Budapest 64%.
Juve Ultras - AJAX Budapest 2:0

56e minuut.
Štrbík kopt de bal weg. Funar probeert de bal aan de voet te houden. Weitner rent richting de bal. Weitner schiet op doel. Benito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultras - AJAX Budapest 2:1

67e minuut.
Masnica passt de bal zonder na te denken. Škoda rent richting de bal. Škoda passt de bal in één keer door. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Béky probeert naar een medespeler te passen. Nánási is nu in balbezit. Nánási speelt de bal door. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz draait met de bal, schiet en ... Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Ultras 55%, AJAX Budapest 45%.
Juve Ultras - AJAX Budapest 2:1