Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Téglás Boka FC
ujtakk Tactiek 2
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
9 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
52.3 gemiddelde waardering 54.6
solid Schieten good
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Guntara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guntara passt de bal zonder na te denken. Gyetvai speelt de bal door. Galarza is nu in balbezit. Galarza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Loko passt de bal zonder na te denken. Guntara is nu in balbezit. Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman geeft een lange en hoge pass. Virtakallio kopt de bal weg. Tsamopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Brózda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Virtakallio rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Guntara ... Strafschop! Directe rode kaart, Guntara moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Guntara schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Virtakallio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Virtakallio legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tsamopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Galarza rent richting de bal. Nguyên Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Nguyên Khôi geeft een hoge lob. Schrijvers heeft problemen om de bal te vangen. Schrijvers geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trung Long rent richting de bal. Trung Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - Boka FC 1:0

39e minuut.
Trung Long passt de bal met de wreef. Galarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lanev krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Klungelig pakt Duhamel de bal. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brózda wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Téglás 40%, Boka FC 60%.
Téglás - Boka FC 1:0

74e minuut.
Hofman speelt de bal door. Brózda heeft problemen om de bal te vangen. Brózda geeft een hoge lob. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Plop is nu in balbezit. Plop geeft de bal voor. Trung Long is nu in balbezit. Trung Long draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Plop geeft de bal voor. Klungelig pakt Trung Long de bal. Periguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Long verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Long schiet op doel. Takó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Téglás 46%, Boka FC 54%.
Téglás - Boka FC 1:0