Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boka FC Téglás
2 Tactiek ujtakk
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 49.6
solide Schieten goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Medalik heeft problemen om de bal te vangen. Virtakallio rent richting de bal. Guntara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guntara krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Loko geeft de bal voor. Plop controleert de bal met de borst. Plop geeft een hoge lob. Erdős rent richting de bal. Erdős schiet op doel. Takó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Divljanović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

16e minuut.
Loko kopt de bal weg. Galarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lanev krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Duhamel geeft een lange en hoge pass. Daar is Gyetvai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csapó is nu in balbezit. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Erdős raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ürmösi komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Plop passt de bal zonder na te denken. Gyetvai is nu in balbezit. Gyetvai passt de bal in één keer door. Trung Long is nu in balbezit. Trung Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boka FC - Téglás 0:1

41e minuut.
Brózda probeert naar een medespeler te passen. Gómez is nu in balbezit. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Virtakallio is nu in balbezit. Virtakallio schiet op doel. Tsamopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boka FC - Téglás 1:1

43e minuut.
Duhamel verovert de bal door een tackle van achteren. Guntara is nu in balbezit. Brózda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brózda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Guntara raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boka FC 54%, Téglás 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boka FC - Téglás 1:1

52e minuut.
Klungelig pakt Gómez de bal. Medalik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez raakt geblesseerd tijdens het duel. Lanev met een snel genomen vrije trap. Gómez springt en kopt de bal. Tsamopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boka FC - Téglás 2:1

55e minuut.
Trung Long passt de bal zonder na te denken. Plop is nu in balbezit. Plop passt de bal zonder na te denken. Ürmösi is nu in balbezit. Ürmösi draait met de bal, schiet en ... Takó bokst de bal weg. Takó probeert naar een medespeler te passen. Virtakallio rent richting de bal. Duhamel maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Duhamel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Hofman geeft de bal voor. Gómez kopt de bal weg. Daar is Virtakallio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virtakallio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Loko de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Plop verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Hofman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofman geeft een hoge lob. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boka FC 51%, Téglás 49%.
Boka FC - Téglás 2:1