Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Flameri AS.Victoria-NZ
break2 Tactiek 523nz22
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 60.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


5e minuut.
Galli is nu in balbezit. Meretei rent richting de bal. Galli onderschept slim de pass. Galli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - AS.Victoria-NZ 0:1

16e minuut.
Lorán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli onderschept slim de pass. Markowski probeert naar een medespeler te passen. Uluses is nu in balbezit. Uluses haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vraňan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraňan probeert naar een medespeler te passen. Markowski probeert naar een medespeler te passen. Uluses rent richting de bal. Uluses schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Beiramar speelt de bal door. Vraňan rent richting de bal. Vraňan passt de bal zonder na te denken. Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Conoci onderschept slim de pass. Conoci passt de bal in één keer door. Uluses speelt de bal door. Galli is nu in balbezit. Galli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Beiramar speelt de bal door. Vraňan rent richting de bal. Vraňan probeert naar een medespeler te passen. Galli rent richting de bal. Galli haalt uit met een fantastische trap. Simionescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Ingold geeft de bal voor. Chun Sing is nu in balbezit. Chun Sing passt de bal met de wreef. Galli rent richting de bal. Galli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Flameri 60%, AS.Victoria-NZ 40%.
Fc.Flameri - AS.Victoria-NZ 0:1

71e minuut.
Galli rent richting de bal. Rékasi verovert de bal door een tackle van achteren. Rékasi geeft een lange en hoge pass. Uluses is nu in balbezit. Uluses draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Chun Sing passt de bal zonder na te denken. Conoci met een sublieme pass. Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli haalt uit met een fantastische trap. Simionescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - AS.Victoria-NZ 0:2

89e minuut.
Ingold is nu in balbezit. Ingold geeft een lange en hoge pass. Lorán bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluses verovert de bal door een tackle van achteren. Uluses haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Flameri 67%, AS.Victoria-NZ 33%.
Fc.Flameri - AS.Victoria-NZ 0:2