Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bankó United Sásdi Angyalkák Fc
bankó5 Tactiek Próba!
63% Balbezit 37%
40% Spel op eigen helft 60%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
53.3 gemiddelde waardering 36.6
uitstekend Schieten matig
goed Passen matig
uitstekend Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mostowski probeert naar een medespeler te passen. Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal in één keer door. Klárik is nu in balbezit. Klárik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Špilberský met een snelle inworp. Klárik rent richting de bal. Karádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik verovert de bal door een tackle van achteren. Klárik haalt uit met een fantastische trap. Saturnino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft een lange en hoge pass. Daar is Nagy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klárik rent richting de bal. Klárik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Karádi geeft een hoge lob. Mostowski is nu in balbezit. Mostowski met een sublieme pass. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Árki probeert de bal aan de voet te houden. Delgado is nu in balbezit. Delgado speelt de bal door. Klárik rent richting de bal. Klárik schiet op doel. Saturnino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Barlyak is nu in balbezit. Barlyak passt de bal zonder na te denken. Klárik rent richting de bal. Klárik schiet op doel. Saturnino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankó United - Sásdi Angyalkák Fc 1:0

31e minuut.
Karádi geeft een hoge lob. Fornaris is nu in balbezit. Fornaris geeft een lange en hoge pass. Klárik is nu in balbezit. Klárik schiet op doel. Saturnino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankó United - Sásdi Angyalkák Fc 2:0

33e minuut.
Petronovics probeert naar een medespeler te passen. Bádonyi heeft problemen om de bal te vangen. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik is nu in balbezit. Klárik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankó United - Sásdi Angyalkák Fc 3:0

40e minuut.
Nagy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barkóczi. Nagy raakt geblesseerd tijdens het duel. Špilberský zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klárik rent richting de bal. Klárik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankó United 37%, Sásdi Angyalkák Fc 63%.
Bankó United - Sásdi Angyalkák Fc 3:0

48e minuut.
Barlyak is nu in balbezit. Barlyak passt de bal in één keer door. Mostowski rent richting de bal. Mostowski schiet op doel. Saturnino probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik passt de bal in één keer door. Mostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowski schiet op doel. Saturnino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankó United - Sásdi Angyalkák Fc 4:0

58e minuut.
Árki bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado speelt de bal door. Kluivert rent richting de bal. Kluivert schiet op doel. Saturnino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klárik rent richting de bal. Klárik haalt uit met een fantastische trap. Saturnino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankó United - Sásdi Angyalkák Fc 5:0

61e minuut.
Špilberský met de inworp. Nagy rent richting de bal. Nagy passt de bal met de wreef. Klárik is nu in balbezit. Klárik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Abonyi rent richting de bal. Kluivert verovert de bal door een tackle van achteren. Kluivert geeft een lange en hoge pass. Klárik is nu in balbezit. Klárik schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Barlyak passt de bal met de wreef. Mostowski is nu in balbezit. Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik schiet op doel. Saturnino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankó United - Sásdi Angyalkák Fc 6:0

81e minuut.
Kluivert verovert de bal door een tackle van achteren. Kluivert geeft een lange en hoge pass. Nagy is nu in balbezit. Nagy haalt uit met een fantastische trap. Saturnino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik passt de bal zonder na te denken. Kluivert rent richting de bal. Kluivert schiet op doel. Saturnino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankó United - Sásdi Angyalkák Fc 7:0

85e minuut.
Nagy passt de bal in één keer door. Barlyak rent richting de bal. Szalay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barlyak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Špilberský zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klárik rent richting de bal. Klárik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Petronovics controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Barlyak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Árki heeft problemen om de bal te vangen. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert schiet op doel. Saturnino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankó United 42%, Sásdi Angyalkák Fc 58%.
Bankó United - Sásdi Angyalkák Fc 7:0