Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boka FC Juve Ultras
2 Tactiek New
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez geeft een lange en hoge pass. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. Takó probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Antoci rent richting de bal. Antoci passt de bal in één keer door. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boka FC - Juve Ultras 0:1

15e minuut.
Škoda passt de bal in één keer door. Nguyên Khôi onderschept slim de pass. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... Takó maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Škoda passt de bal met de wreef. Gherghel rent richting de bal. Divljanović verovert de bal door een tackle van achteren. Antoci onderschept slim de pass. Antoci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boka FC 51%, Juve Ultras 49%.
Boka FC - Juve Ultras 0:1

63e minuut.
Štrbík rent richting de bal. Brózda verovert de bal door een tackle van achteren. Brózda met een sublieme pass. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Periguz probeert de bal aan de voet te houden. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintarec begaat een overtreding. Pintarec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boka FC 59%, Juve Ultras 41%.
Boka FC - Juve Ultras 0:1