Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AJAX Budapest Téglás
42112 Tactiek ujtakk
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Schrijvers kopt de bal weg. Klungelig pakt Galarza de bal. Galarza probeert naar een medespeler te passen. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Plop schiet op doel. Mario Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Erdős rent richting de bal. Erdős draait met de bal, schiet en ... Mario Martínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Gyetvai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyetvai speelt de bal door. Trung Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Long draait met de bal, schiet en ... Mario Martínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Guarino geeft een hoge lob. Pesti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erdős bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős schiet op doel. Mario Martínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Téglás 0:1

44e minuut.
Béky geeft een hoge lob. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Loko is nu in balbezit. Weitner rent richting de bal. Weitner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AJAX Budapest 70%, Téglás 30%.
AJAX Budapest - Téglás 0:1

47e minuut.
Guarino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pesti. Guarino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duhamel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erdős springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Weitner passt de bal zonder na te denken. Béky is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schrijvers. Schrijvers krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Gyetvai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyilas is nu in balbezit. Nyilas geeft een hoge lob. Béky rent richting de bal. Béky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pesti onderschept slim de pass. Pesti met een sublieme pass. Erdős is nu in balbezit. Erdős draait met de bal, schiet en ... Mario Martínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Béky speelt de bal door. Weitner is nu in balbezit. Weitner schiet op doel. Medalik probeert de bal aan de voet te houden. Tsamopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AJAX Budapest - Téglás 1:1

84e minuut.
Nánási passt de bal in één keer door. Béky rent richting de bal. Béky geeft een hoge lob. Weitner kopt de bal weg. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Téglás 2:1

89e minuut.
Rékasi passt de bal in één keer door. Béky rent richting de bal. Béky speelt de bal door. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AJAX Budapest 54%, Téglás 46%.
AJAX Budapest - Téglás 2:1