Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Téglás AJAX Budapest
ujtakk Tactiek 42112
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 47.6
solide Schieten goed
solide Passen matig
goed Verdedigen goed


17e minuut.
Guntara met een sublieme pass. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Plop passt de bal in één keer door. Erdős bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős haalt uit met een fantastische trap. Mario Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Galarza met een sublieme pass. Gyetvai geeft de bal voor. Erdős controleert de bal met de borst. Trung Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Long schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Erdős rent richting de bal. Rékasi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erdős is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Guntara neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mario Martínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - AJAX Budapest 1:0

29e minuut.
Gyetvai geeft de bal voor. Rékasi rent richting de bal. Erdős verovert de bal door een tackle van achteren. Erdős haalt uit met een fantastische trap. Mario Martínez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - AJAX Budapest 2:0

32e minuut.
Guntara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guntara geeft de bal voor. Galarza rent richting de bal. Galarza geeft een hoge lob. Daar is Trung Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner probeert naar een medespeler te passen. Béky rent richting de bal. Béky geeft een hoge lob. Gőz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - AJAX Budapest 2:1

35e minuut.
Béky raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fitos komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Guntara probeert naar een medespeler te passen. Plop probeert naar een medespeler te passen. Trung Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Long schiet op doel. Mario Martínez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Plop speelt de bal door. Guntara met een sublieme pass. Erdős rent richting de bal. Erdős draait met de bal, schiet en ... Mario Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - AJAX Budapest 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Téglás 34%, AJAX Budapest 66%.
Téglás - AJAX Budapest 3:1

47e minuut.
Rékasi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plop met de inworp. Guntara is nu in balbezit. Guntara geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Duhamel passt de bal zonder na te denken. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Guntara geeft een lange en hoge pass. Trung Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Long schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Golda verovert de bal door een tackle van achteren. Golda passt de bal met de wreef. Loko geeft een lange en hoge pass. Trung Long is nu in balbezit. Trung Long haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kodolányi heeft problemen om de bal te vangen. Mario Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Loko onderschept slim de pass. Loko geeft de bal voor. Golda bereikt de bal nog maar net als eerste. Golda geeft een lange en hoge pass. Gőz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Galarza onderschept slim de pass. Galarza passt de bal zonder na te denken. Kodolányi rent richting de bal. Trung Long onderschept slim de pass. Trung Long draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Plop met een sublieme pass. Gyetvai probeert naar een medespeler te passen. Trung Long rent richting de bal. Trung Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - AJAX Budapest 4:1

81e minuut.
Guntara heeft problemen om de bal te vangen. Nánási rent richting de bal. Nánási geeft een hoge lob. Gőz is nu in balbezit. Gőz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gőz is nu in balbezit. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhamel onderschept slim de pass. Gőz rent richting de bal. Gőz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gyetvai kopt de bal weg. Galarza speelt de bal door. Pesti is nu in balbezit. Erdős verovert de bal door een tackle van achteren. Erdős haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Guntara onderschept slim de pass. Guntara probeert naar een medespeler te passen. Galarza speelt de bal door. Trung Long rent richting de bal. Trung Long haalt uit met een fantastische trap. Mario Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Téglás 26%, AJAX Budapest 74%.
Téglás - AJAX Budapest 4:1