Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harcosok Stillage FC
csel Tactiek MDF
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen outstanding


13e minuut.
Marazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jován. Jován krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Oravecz geeft de bal voor. Azər kopt de bal weg. Bagoly met een sublieme pass. Juurakko heeft problemen om de bal te vangen. Juurakko draait met de bal, schiet en ... Pupačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mohácsi zal de hoekschop nemen. Juurakko geeft de bal voor. Dula onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cabeçudo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Juurakko kopt de bal weg. Daar is Stanuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanuch geeft de bal voor. Csopaki rent richting de bal. Csopaki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Gugu geeft een lange en hoge pass. Csopaki kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grofcsik. Csopaki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stanuch komt bij de bal en schiet. Buttinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Mohácsi passt de bal zonder na te denken. Juurakko rent richting de bal. Juurakko passt de bal zonder na te denken. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Fafelec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch passt de bal met de wreef. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Moldovan rent richting de bal. Marazzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moldovan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fafelec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Csopaki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Stillage FC 1:0

34e minuut.
Szrnka geeft de bal voor. Strzyga verovert de bal door een tackle van achteren. Mohácsi geeft een hoge lob. Grabarek krijgt zijn hoofd ertegen. Pupačić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Azər is nu in balbezit. Bagoly bereikt de bal nog maar net als eerste. Azər verovert de bal door een tackle van achteren. Azər geeft de bal voor. Csopaki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Fafelec met de inworp. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch geeft een hoge lob. Csopaki maakt een snoekduik en kopt de bal. Buttinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Stillage FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 48%, Stillage FC 52%.
Harcosok - Stillage FC 2:0

69e minuut.
Stanuch geeft de bal voor. Ciubotariu kan de bal niet met de borst controleren. Szrnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Buttinelli bokst de bal weg.

70e minuut.
Stanuch geeft de bal voor. Klungelig pakt Szőke de bal. Ciubotariu is nu in balbezit. Csopaki rent richting de bal. Csopaki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Stillage FC 3:0

77e minuut.
Mohácsi speelt de bal door. Bagoly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagoly passt de bal in één keer door. Grabarek rent richting de bal. Grabarek schiet op doel. Pupačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Fafelec met een sublieme pass. Csopaki is nu in balbezit. Szrnka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Csopaki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moldovan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal. Buttinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Stanuch geeft de bal voor. Ciubotariu kopt de bal weg. Klungelig pakt Grofcsik de bal. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki draait met de bal, schiet en ... Buttinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Stillage FC 4:0

82e minuut.
Daar is Juurakko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fafelec is nu in balbezit. Juurakko begaat een overtreding. Fafelec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 39%, Stillage FC 61%.
Harcosok - Stillage FC 4:0