Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 18:29
  • Competitiewedstrijd: NB III.16 [del]
  • Stadion: FPFC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 37145
FPFC Újtér Hullámfarkasok
alap Tactiek 4231N
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 3
2 Buitenspel 5
59.8 gemiddelde waardering 55.7
goed Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Klungelig pakt Balabekyan de bal. Esparraguera is nu in balbezit. Balabekyan begaat een overtreding. Esparraguera wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Esparraguera kan niet meer verder spelen. Koronczi komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Chojniak met een sublieme pass. Arghirescu rent richting de bal. Wadenbrandt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wadenbrandt is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak passt de bal in één keer door. Koronczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koronczi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kante passt de bal met de wreef. Bocanegra is nu in balbezit. Koliński onderschept slim de pass. Vidosavljević onderschept slim de pass. Vidosavljević schiet op doel. Demkó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 35%, Hullámfarkasok 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FPFC Újtér - Hullámfarkasok 0:0

52e minuut.
Chikoya passt de bal zonder na te denken. Bocanegra rent richting de bal. Met opzet legt Kolstø zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kolstø moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kolstø schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
Koliński heeft problemen om de bal te vangen. Vidosavljević rent richting de bal. Koliński begaat een overtreding. Koliński krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Koliński kopt de bal weg. Elofsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak begaat een overtreding. Chojniak krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bocanegra controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Niedrig komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Koronczi kopt de bal weg. Schlatter heeft problemen om de bal te vangen. Carlgren maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Carlgren moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Carlgren schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Koliński kopt de bal weg. Autreve rent richting de bal. Chikoya maakt een afschuwelijke overtreding. Chikoya is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

84e minuut.
Autreve met een snelle inworp. Schlatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlatter passt de bal zonder na te denken. Koronczi rent richting de bal. Koronczi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Schlatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlatter geeft een hoge lob. Sidibe heeft problemen om de bal te vangen. Niedrig rent richting de bal. Niedrig haalt uit met een fantastische trap. Stenälv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 39%, Hullámfarkasok 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FPFC Újtér - Hullámfarkasok 0:0