Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Platina SC Maldini F.C
4-2-3-1 Tactiek Maldini 1
62% Balbezit 38%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.9 gemiddelde waardering 49.2
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Laps passt de bal in één keer door. Kolonics rent richting de bal. Kolonics met een sublieme pass. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps draait met de bal, schiet en ... Łojek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Arce passt de bal in één keer door. Kolonics rent richting de bal. Kolonics passt de bal in één keer door. Laps rent richting de bal. Laps draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Esgaib met een sublieme pass. Kolonics rent richting de bal. Kolonics geeft de bal voor. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps schiet op doel. Łojek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Arce speelt de bal door. Kolonics is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tambunan. Tambunan krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingo rent richting de bal. Laps verovert de bal door een tackle van achteren. Laps haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Maldini F.C 1:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolonics met een snelle inworp. Esgaib rent richting de bal. Esgaib geeft de bal voor. Laps heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kolonics is nu in balbezit. Kolonics geeft de bal voor. Arce kopt de bal weg. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vragović rent richting de bal. Vragović geeft een hoge lob. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps draait met de bal, schiet en ... Hoàng Nhân probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łojek bokst de bal weg.

45e minuut.
Esgaib passt de bal in één keer door. Daar is Kolonics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolonics passt de bal zonder na te denken. Vragović is nu in balbezit. Vragović haalt uit met een fantastische trap. Łojek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 23%, Maldini F.C 77%.
Platina SC - Maldini F.C 1:0

55e minuut.
Vragović speelt de bal door. Arce is nu in balbezit. Arce passt de bal met de wreef. Laps is nu in balbezit. Laps schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Laps is nu in balbezit. Laps speelt de bal door. Klungelig pakt Vragović de bal. Vragović geeft een lange en hoge pass. Laps krijgt zijn hoofd ertegen. Łojek bokst de bal weg.

75e minuut.
Khắc Thành geeft de bal voor. Mazilu kopt de bal weg. Cescolini is nu in balbezit. Cescolini geeft een hoge lob. Kotiranta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Kolonics met een sublieme pass. Esgaib probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vragović is nu in balbezit. Vragović geeft een lange en hoge pass. Laps maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Maldini F.C 2:0

82e minuut.
Jubanski verovert de bal door een tackle van achteren. Jubanski probeert naar een medespeler te passen. Arce speelt de bal door. Laps rent richting de bal. Laps schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łojek trapt de bal weg. Esgaib kopt de bal weg. Laps is nu in balbezit. Laps schiet op doel. Łojek bokst de bal weg.

85e minuut.
Laps passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rødgaard de bal. Rødgaard met een sublieme pass. Laps rent richting de bal. Laps schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jubanski geeft een hoge lob. Hoàng Nhân rent richting de bal. Laps verovert de bal door een tackle van achteren. Laps schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Maldini F.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 40%, Maldini F.C 60%.
Platina SC - Maldini F.C 3:0