Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullámfarkasok Stillage FC
4231N Tactiek A33
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
59.8 gemiddelde waardering 59
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Balabekyan kopt de bal weg. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikoya verovert de bal door een tackle van achteren. Chikoya geeft een lange en hoge pass. Vidosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Szőke geeft een lange en hoge pass. Elofsson geeft een lange en hoge pass. Szőke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra onderschept slim de pass. Bocanegra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Oravecz kan de bal niet met de borst controleren. Chikoya bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oravecz. Chikoya raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chikoya kan niet meer verder spelen. Samba Ba komt het veld opgelopen. Samba Ba met een snel genomen vrije trap. Vidosavljević springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Balabekyan geeft een hoge lob. Ortiz probeert de bal met de borst te controleren. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Grofcsik heeft problemen om de bal te vangen. Vidosavljević rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sidibe speelt de bal door. Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sidibe probeert naar een medespeler te passen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz speelt de bal door. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap. Buttinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Buttinelli niet meer kan verder spelen. Lovin komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Bocanegra probeert naar een medespeler te passen. Sidibe rent richting de bal. Sidibe passt de bal met de wreef. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ... Lovin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 36%, Stillage FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hullámfarkasok - Stillage FC 0:0

60e minuut.
Carlgren geeft een lange en hoge pass. Grofcsik kan de bal niet met de borst controleren. Vidosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Stillage FC 1:0

64e minuut.
Mohácsi passt de bal met de wreef. Bagoly speelt de bal door. Juurakko rent richting de bal. Juurakko schiet op doel. Stenälv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hullámfarkasok - Stillage FC 1:1

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Juurakko stond buitenspel. Wadenbrandt neemt vlug de vrije trap. Daar is Grofcsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ... Lovin bokst de bal weg.

68e minuut.
Inworp. Ortiz met de inworp. Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe geeft de bal voor. Vidosavljević krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Stillage FC 2:1

83e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft de bal voor. Grofcsik is nu in balbezit. Vidosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ... Lovin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 30%, Stillage FC 70%.
Hullámfarkasok - Stillage FC 2:1