Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stillage FC Hullámfarkasok
MDF Tactiek 4231N
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
0 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten very good
good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Carlgren probeert naar een medespeler te passen. Sidibe is nu in balbezit. Sidibe passt de bal in één keer door. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Elofsson geeft een hoge lob. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba passt de bal met de wreef. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bocanegra passt de bal in één keer door. Vidosavljević is nu in balbezit. Szrnka maakt een afschuwelijke overtreding. Szrnka krijgt een gele kaart. Vidosavljević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Samba Ba neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bocanegra passt de bal zonder na te denken. Daar is Vidosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grofcsik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vidosavljević raakt geblesseerd tijdens het duel. Vidosavljević neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Buttinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buttinelli met een sublieme pass. Sidibe kopt de bal weg. Klungelig pakt Bagoly de bal. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wadenbrandt met de inworp. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba met een sublieme pass. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap. Buttinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Samba Ba kopt de bal weg. Klungelig pakt Marazzo de bal. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Hullámfarkasok 0:1

34e minuut.
Sidibe passt de bal zonder na te denken. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra met een sublieme pass. Vidosavljević rent richting de bal. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Samba Ba probeert naar een medespeler te passen. Sidibe rent richting de bal. Sidibe passt de bal zonder na te denken. Vidosavljević is nu in balbezit. Marazzo controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vidosavljević is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Hullámfarkasok 0:2

42e minuut.
Bodinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mile begaat een overtreding. Bodinger raakt geblesseerd tijdens het duel. Bodinger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szrnka controleert de bal met de borst. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap. Buttinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 69%, Hullámfarkasok 31%.
Stillage FC - Hullámfarkasok 0:2

58e minuut.
Arias geeft een lange en hoge pass. Samba Ba is nu in balbezit. Samba Ba speelt de bal door. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap. Buttinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Kuti passt de bal zonder na te denken. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodinger onderschept slim de pass. Bodinger geeft een hoge lob. Vidosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Balabekyan met een sublieme pass. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gábos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 47%, Hullámfarkasok 53%.
Stillage FC - Hullámfarkasok 0:2