Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.16 [del]
  • Stadion: FPFC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 29098
FPFC Újtér Harcosok
alap Tactiek csel
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
54.7 gemiddelde waardering 63.6
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Szmyt kopt de bal weg. Daar is Géczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanuch met een sublieme pass. Csopaki rent richting de bal. Csopaki haalt uit met een fantastische trap. Demkó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Gugu kopt de bal weg. Cabeçudo is nu in balbezit. Cabeçudo probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Dula verovert de bal door een tackle van achteren. Dula geeft een hoge lob. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Demkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Harcosok 0:1

18e minuut.
Vaino is nu in balbezit. Dula verovert de bal door een tackle van achteren. Dula geeft een lange en hoge pass. Fafelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafelec geeft de bal voor. Demkó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Dula geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaino met een snelle inworp. Esparraguera is nu in balbezit. Esparraguera haalt uit met een fantastische trap. Pupačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Strzyga geeft een lange en hoge pass. Géczy kopt de bal weg. Fafelec geeft een hoge lob. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki schiet op doel. Demkó bokst de bal weg. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Harcosok 0:2

24e minuut.
Fafelec kopt de bal weg. Moldovan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Géczy. Géczy krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Gugu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schlatter met de inworp. Esparraguera is nu in balbezit. Esparraguera haalt uit met een fantastische trap. Pupačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Harcosok 1:2

38e minuut.
Cabeçudo passt de bal in één keer door. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel. Demkó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 55%, Harcosok 45%.
FPFC Újtér - Harcosok 1:2

49e minuut.
Schlatter met een sublieme pass. Esparraguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Azər legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Esparraguera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Esparraguera zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FPFC Újtér - Harcosok 2:2

51e minuut.
Stanuch controleert de bal met de borst. Stanuch geeft een lange en hoge pass. Csopaki kopt de bal weg. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel. Demkó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Csopaki is nu in balbezit. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Csopaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csopaki draait met de bal, schiet en ... Demkó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Csopaki stond buitenspel. Koronczi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Stanuch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cabeçudo de bal. Cabeçudo met een sublieme pass. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Demkó bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Harcosok 2:3

75e minuut.
Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan geeft een hoge lob. Arghirescu speelt de bal door. Klungelig pakt Stanuch de bal. Stanuch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Utasi geeft een lange en hoge pass. Azər controleert de bal met de borst. Azər geeft een hoge lob. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan geeft een hoge lob. Demkó bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 48%, Harcosok 52%.
FPFC Újtér - Harcosok 2:3