Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harcosok FPFC Újtér
S_T Tactiek alap
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 2
63.7 gemiddelde waardering 63.5
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
solide Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Klungelig pakt Văn Minh de bal. Văn Minh passt de bal in één keer door. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki haalt uit met een fantastische trap. Demkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - FPFC Újtér 1:0

6e minuut.
Pazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazura geeft de bal voor. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki schiet op doel. Demkó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - FPFC Újtér 2:0

14e minuut.
Văn Minh speelt de bal door. Daar is Stanuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanuch speelt de bal door. Csopaki rent richting de bal. Csopaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stanuch passt de bal zonder na te denken. Pazura speelt de bal door. Văn Minh is nu in balbezit. Văn Minh geeft de bal voor. Moldovan springt en kopt de bal. Demkó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Schlatter passt de bal zonder na te denken. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak speelt de bal door. Esparraguera rent richting de bal. Esparraguera draait met de bal, schiet en ... Pupačić bokst de bal weg.

36e minuut.
Esparraguera passt de bal met de wreef. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak passt de bal met de wreef. Schlatter is nu in balbezit. Schlatter draait met de bal, schiet en ... Pupačić bokst de bal weg.

39e minuut.
Daar is Văn Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Minh geeft een hoge lob. Csopaki rent richting de bal. Csopaki schiet op doel. Demkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - FPFC Újtér 3:0

40e minuut.
Cabeçudo speelt de bal door. López Segura rent richting de bal. López Segura passt de bal in één keer door. Daar is Moldovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanuch geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Csopaki is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 51%, FPFC Újtér 49%.
Harcosok - FPFC Újtér 3:0

51e minuut.
Csopaki met een sublieme pass. Văn Minh heeft problemen om de bal te vangen. Văn Minh passt de bal met de wreef. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Autreve heeft problemen om de bal te vangen. Csopaki is nu in balbezit. Autreve schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Autreve moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Autreve schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Csopaki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niedrig komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Csopaki is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Văn Minh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Csopaki maakt een snoekduik en kopt de bal. Demkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - FPFC Újtér 4:0

62e minuut.
Chojniak rent richting de bal. Dula rent richting de bal. Chojniak begaat een overtreding. Chojniak krijgt een gele kaart.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Văn Minh stond buitenspel. Vaino komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Utasi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazura begaat een overtreding. Pazura krijgt een gele kaart. Chojniak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pazura speelt de bal door. Chojniak met een snel genomen vrije trap. Vaino is nu in balbezit. Vaino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazura is nu in balbezit. Pazura passt de bal met de wreef. Csopaki rent richting de bal. Csopaki haalt uit met een fantastische trap. Demkó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Stanuch met een sublieme pass. Pazura rent richting de bal. Pazura passt de bal in één keer door. López Segura is nu in balbezit. López Segura geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Pazura probeert naar een medespeler te passen. Utasi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Văn Minh. Văn Minh krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Polesný onderschept slim de pass. Polesný geeft de bal voor. Koliński rent richting de bal. Csopaki onderschept slim de pass. Csopaki haalt uit met een fantastische trap. Demkó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 46%, FPFC Újtér 54%.
Harcosok - FPFC Újtér 4:0