Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diósgyőri Csibészek Akadémi Maldini F.C
copygeneral Tactiek Maldini 1
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 50.7
solide Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Kapiottiz kopt de bal weg. Kapiottiz is nu in balbezit. Kapiottiz met een sublieme pass. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tambunan met een snelle inworp. Kotiranta is nu in balbezit. Kotiranta speelt de bal door. Andritsos rent richting de bal. Andritsos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kertész met een sublieme pass. Kapiottiz rent richting de bal. Kapiottiz speelt de bal door. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Butulija geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hoàng Nhân de bal. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ... Łojek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémi 49%, Maldini F.C 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Maldini F.C 0:0

52e minuut.
Kapiottiz met een sublieme pass. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rødgaard. Rosa Ferreira raakt geblesseerd tijdens het duel. Butulija wilt de vrije trap nemen. Łojek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Kapiottiz rent richting de bal. Kapiottiz geeft een lange en hoge pass. Ravina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Maldini F.C 1:0

62e minuut.
Kapiottiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapiottiz speelt de bal door. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Maldini F.C 2:0

72e minuut.
Ferrantelli passt de bal zonder na te denken. Kapiottiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapiottiz passt de bal met de wreef. Ravina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Korpics komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Leocadio is nu in balbezit. Leocadio probeert naar een medespeler te passen. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ... Łojek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Maldini F.C 3:0

89e minuut.
Ferrantelli passt de bal zonder na te denken. Butulija rent richting de bal. Butulija passt de bal zonder na te denken. Korpics is nu in balbezit. Korpics draait met de bal, schiet en ... Łojek bokst de bal weg. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Maldini F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémi 48%, Maldini F.C 52%.
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Maldini F.C 4:0