Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maldini F.C Diósgyőri Csibészek Akadémi
mi is ez?????? Tactiek copygeneral
54% Balbezit 46%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 60.3
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Kapiottiz passt de bal met de wreef. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira passt de bal in één keer door. Pennese is nu in balbezit. Pennese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:1

6e minuut.
Andritsos passt de bal zonder na te denken. Ferrantelli speelt de bal door. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Domingo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:2

9e minuut.
Kapiottiz passt de bal zonder na te denken. Ferrantelli is nu in balbezit. Ferrantelli speelt de bal door. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese schiet op doel. Domingo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:3

10e minuut.
Rødgaard passt de bal met de wreef. Ferrantelli speelt de bal door. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:4

12e minuut.
Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành probeert naar een medespeler te passen. Mazilu is nu in balbezit. Mazilu schiet op doel. Jaross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Zdyluś met een sublieme pass. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira passt de bal zonder na te denken. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese haalt uit met een fantastische trap. Domingo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:5

29e minuut.
Kertész probeert naar een medespeler te passen. Morelli is nu in balbezit. Morelli speelt de bal door. Daar is Pennese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Stournaras onderschept slim de pass. Stournaras geeft een lange en hoge pass. Rosa Ferreira geeft een lange en hoge pass. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Domingo met een harde bal richting middenveld. Morelli kopt de bal weg. Hoàng Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese onderschept slim de pass. Pennese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:6

35e minuut.
Kapiottiz speelt de bal door. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira met een sublieme pass. Pennese rent richting de bal. Pennese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:7

40e minuut.
Ferrantelli met een sublieme pass. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira passt de bal met de wreef. Pennese is nu in balbezit. Pennese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:8

42e minuut.
Mitscherling speelt de bal door. Ferrantelli geeft een hoge lob. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ... Domingo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 68%, Diósgyőri Csibészek Akadémi 32%.
Maldini F.C - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:9

46e minuut.
Daar is Rosa Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennese rent richting de bal. Andritsos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pennese roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pennese kan niet meer verder spelen. Karsai komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Rødgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelli verovert de bal door een tackle van achteren. Morelli met een sublieme pass. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Obal is nu in balbezit. Zdyluś maakt een afschuwelijke overtreding. Obal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paranghel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mazilu kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hoàng Nhân kan de bal niet met de borst controleren. Karsai rent richting de bal. Karsai passt de bal in één keer door. Ferrantelli rent richting de bal. Ferrantelli draait met de bal, schiet en ... Domingo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ferrantelli kopt de bal weg. Daar is Carambol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karsai rent richting de bal. Karsai schiet op doel. Domingo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:10

70e minuut.
Paranghel met een sublieme pass. Daar is Morelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morelli probeert naar een medespeler te passen. Karsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zdyluś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferrantelli is nu in balbezit. Andritsos maakt een afschuwelijke overtreding. Andritsos krijgt een gele kaart. Ferrantelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitscherling met een snel genomen vrije trap. Carambol probeert de bal met de borst te controleren. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira schiet op doel. Domingo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ferrantelli geeft een hoge lob. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Paranghel ... Strafschop! Paranghel krijgt een gele kaart. Rosa Ferreira raakt geblesseerd tijdens het duel. Karsai neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:11

77e minuut.
Khắc Thành met een sublieme pass. Daar is Traykov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitscherling geeft de bal voor. Karsai rent richting de bal. Karsai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingo rent richting de bal. Karsai verovert de bal door een tackle van achteren. Karsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:12

81e minuut.
Rødgaard geeft een lange en hoge pass. Kapiottiz kopt de bal weg. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira kan de bal niet met de borst controleren. Rosa Ferreira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:13

86e minuut.
Traykov geeft een lange en hoge pass. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira heeft problemen om de bal te vangen. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Domingo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:14

88e minuut.
Mitscherling is nu in balbezit. Andritsos verovert de bal door een tackle van achteren. Andritsos passt de bal in één keer door. Traykov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Leocadio de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 58%, Diósgyőri Csibészek Akadémi 42%.
Maldini F.C - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:14