Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harcosok Hullámfarkasok
csel Tactiek 4231N
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
63.7 gemiddelde waardering 58.7
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


5e minuut.
Bocanegra passt de bal met de wreef. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Azər legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vidosavljević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vidosavljević kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Csopaki kan de bal niet met de borst controleren. Elofsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Csopaki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Csopaki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Stenälv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Hullámfarkasok 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Wadenbrandt de bal. Cabeçudo is nu in balbezit. Wadenbrandt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wadenbrandt krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra probeert naar een medespeler te passen. Sidibe met een sublieme pass. Vidosavljević rent richting de bal. Vidosavljević schiet op doel. Pupačić bokst de bal weg.

28e minuut.
Cabeçudo met een snelle inworp. Stanuch rent richting de bal. Ortiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortiz krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Wadenbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch onderschept slim de pass. Stanuch passt de bal met de wreef. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel. Stenälv bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 50%, Hullámfarkasok 50%.
Harcosok - Hullámfarkasok 1:0

47e minuut.
Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe passt de bal in één keer door. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harcosok - Hullámfarkasok 1:1

64e minuut.
Strzyga is nu in balbezit. Strzyga passt de bal in één keer door. Cabeçudo probeert naar een medespeler te passen. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cabeçudo passt de bal met de wreef. Stanuch probeert naar een medespeler te passen. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki schiet op doel. Stenälv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Hullámfarkasok 2:1

72e minuut.
Fafelec is nu in balbezit. Fafelec geeft een lange en hoge pass. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Cabeçudo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Hullámfarkasok 3:1

76e minuut.
Sidibe passt de bal zonder na te denken. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra passt de bal in één keer door. Vidosavljević rent richting de bal. Vidosavljević schiet op doel. Pupačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Elofsson is nu in balbezit. Csopaki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bodinger. Bodinger krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Dula rent richting de bal. Dula geeft een lange en hoge pass. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ... Pupačić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Hullámfarkasok 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 47%, Hullámfarkasok 53%.
Harcosok - Hullámfarkasok 3:2