Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stillage FC FPFC Újtér
A33 Tactiek alap
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 63.6
very good Schieten excellent
good Passen formidable
outstanding Verdedigen very good


5e minuut.
Chojniak met een sublieme pass. Jován bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparraguera verovert de bal door een tackle van achteren. Esparraguera haalt uit met een fantastische trap. Lovin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - FPFC Újtér 0:1

10e minuut.
Arghirescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grabarek is nu in balbezit. Utasi begaat een overtreding. Utasi krijgt een gele kaart. Grabarek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grabarek kan niet meer verder spelen. Csiki komt het veld opgelopen. Oravecz met een snel genomen vrije trap. Kolstø controleert de bal met de borst. Bagoly rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Koliński heeft problemen om de bal te vangen. Juurakko rent richting de bal. Juurakko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stillage FC - FPFC Újtér 1:1

26e minuut.
Mohácsi is nu in balbezit. Mohácsi passt de bal met de wreef. Bagoly is nu in balbezit. Bagoly haalt uit met een fantastische trap. Demkó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kolstø kopt de bal weg. Schlatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlatter passt de bal zonder na te denken. Esparraguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparraguera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Inworp. Schlatter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mohácsi is nu in balbezit. Esparraguera verovert de bal door een tackle van achteren. Esparraguera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz rent richting de bal. Arghirescu met een sublieme pass. Esparraguera heeft problemen om de bal te vangen. Esparraguera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Chojniak de bal. Chojniak speelt de bal door. Schlatter probeert naar een medespeler te passen. Esparraguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparraguera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Esparraguera is nu in balbezit. Szőke bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - FPFC Újtér 1:2

42e minuut.
Mohácsi geeft een lange en hoge pass. Stec heeft problemen om de bal te vangen. Bagoly is nu in balbezit. Bagoly draait met de bal, schiet en ... Demkó maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 64%, FPFC Újtér 36%.
Stillage FC - FPFC Újtér 1:2

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Juurakko stond buitenspel. Vaino komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Arghirescu passt de bal met de wreef. Szmyt rent richting de bal. Szmyt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vaino de bal. Vaino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Inworp. Niedrig komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lovin met een harde bal richting middenveld. Arghirescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Grofcsik de bal. Vaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Autreve heeft problemen om de bal te vangen. Schlatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlatter passt de bal in één keer door. Vaino rent richting de bal. Vaino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Chojniak probeert naar een medespeler te passen. Autreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Autreve met een sublieme pass. Vaino rent richting de bal. Vaino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szőke rent richting de bal. Niedrig onderschept slim de pass. Niedrig speelt de bal door. Vaino is nu in balbezit. Vaino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Autreve passt de bal zonder na te denken. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak passt de bal in één keer door. Vaino rent richting de bal. Vaino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - FPFC Újtér 1:3

89e minuut.
Niedrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedrig passt de bal in één keer door. Arghirescu met een sublieme pass. Vaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 75%, FPFC Újtér 25%.
Stillage FC - FPFC Újtér 1:3