Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 18:33
  • Competitiewedstrijd: NB III.16 [del]
  • Stadion: FPFC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 30604
FPFC Újtér Stillage FC
alap Tactiek MDF
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
60.8 gemiddelde waardering 55.1
solid Schieten very good
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


18e minuut.
Autreve passt de bal met de wreef. Chojniak met een sublieme pass. Grofcsik rent richting de bal. Esparraguera onderschept slim de pass. Esparraguera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Chojniak speelt de bal door. Esparraguera rent richting de bal. Jován is nu in balbezit. Esparraguera onderschept slim de pass. Esparraguera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Szőke geeft de bal voor. Kolstø bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohácsi begaat een overtreding. Mohácsi krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Stec geeft een hoge lob. Schlatter is nu in balbezit. Schlatter probeert naar een medespeler te passen. Esparraguera is nu in balbezit. Esparraguera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 35%, Stillage FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FPFC Újtér - Stillage FC 0:0

51e minuut.
Utasi heeft problemen om de bal te vangen. Juurakko rent richting de bal. Koliński rent richting de bal. Juurakko onderschept slim de pass. Juurakko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gábos passt de bal zonder na te denken. Szőke rent richting de bal. Kolstø schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kolstø krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Demkó probeert naar een medespeler te passen. Esparraguera kopt de bal weg. Schlatter is nu in balbezit. Schlatter schiet op doel. Buttinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Stillage FC 1:0

65e minuut.
Niedrig komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Juurakko met een sublieme pass. Kolstø rent richting de bal. Met opzet legt Mohácsi zijn tegenspeler op de grond. Mohácsi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Chojniak verovert de bal door een tackle van achteren. Chojniak met een sublieme pass. Autreve met een sublieme pass. Esparraguera rent richting de bal. Esparraguera schiet op doel. Buttinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Schlatter passt de bal met de wreef. Autreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak probeert naar een medespeler te passen. Esparraguera rent richting de bal. Esparraguera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 28%, Stillage FC 72%.
FPFC Újtér - Stillage FC 1:0