Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Platina SC Diósgyőri Csibészek Akadémi
4-2-3-1 Tactiek copygeneral
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.9 gemiddelde waardering 54.9
very good Schieten good
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Arce passt de bal met de wreef. Esgaib probeert naar een medespeler te passen. Laps rent richting de bal. Laps draait met de bal, schiet en ... Jaross werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Diósgyőri Csibészek Akadémi 1:0

5e minuut.
Di Campo geeft de bal voor. Kapiottiz rent richting de bal. Kapiottiz speelt de bal door. Ferrantelli rent richting de bal. Ferrantelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kolonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonics passt de bal in één keer door. Arce met een sublieme pass. Laps is nu in balbezit. Laps haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Diósgyőri Csibészek Akadémi 2:0

28e minuut.
Kapiottiz met een snelle inworp. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Esgaib ... Strafschop! Rosa Ferreira raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosa Ferreira legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Diósgyőri Csibészek Akadémi 2:1

30e minuut.
Korpics is nu in balbezit. Cescolini onderschept slim de pass. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ... Pisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Platina SC - Diósgyőri Csibészek Akadémi 2:2

39e minuut.
Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cescolini verovert de bal door een tackle van achteren. Cescolini geeft een lange en hoge pass. Laps rent richting de bal. Laps schiet op doel. Jaross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Esgaib bereikt de bal nog maar net als eerste. Esgaib probeert naar een medespeler te passen. Laps rent richting de bal. Laps haalt uit met een fantastische trap. Jaross werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Diósgyőri Csibészek Akadémi 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 41%, Diósgyőri Csibészek Akadémi 59%.
Platina SC - Diósgyőri Csibészek Akadémi 3:2

46e minuut.
Korpics kopt de bal weg. Daar is Cescolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ... Pisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Platina SC - Diósgyőri Csibészek Akadémi 3:3

50e minuut.
Mitscherling geeft een hoge lob. Skuczyński kopt de bal weg. Kertész geeft de bal voor. Traykov kopt de bal weg. Korpics rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Heffler kopt de bal weg. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Skuczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosa Ferreira raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kapiottiz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vragović met de inworp. Arce is nu in balbezit. Arce passt de bal in één keer door. Laps rent richting de bal. Laps haalt uit met een fantastische trap. Jaross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Vicentini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Traykov met de inworp. Korpics kan de bal niet met de borst controleren. Korpics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Diósgyőri Csibészek Akadémi 3:4

78e minuut.
Doeltrap. Karsai komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Traykov is nu in balbezit. Traykov probeert naar een medespeler te passen. Karsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsai haalt uit met een fantastische trap. Pisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Esgaib speelt de bal door. Kolonics is nu in balbezit. Kolonics met een sublieme pass. Vragović rent richting de bal. Vragović schiet op doel. Jaross bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 43%, Diósgyőri Csibészek Akadémi 57%.
Platina SC - Diósgyőri Csibészek Akadémi 3:4