Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diósgyőri Csibészek Akadémi Platina SC
copygeneral Tactiek 4-2-3-1
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Evans rent richting de bal. Rosa Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Bambi is nu in balbezit. Rosa Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rosa Ferreira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira onderschept slim de pass. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Pisz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Skuczyński de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Skuczyński kopt de bal weg. Arce rent richting de bal. Arce geeft een hoge lob. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps schiet op doel. Jaross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémi 51%, Platina SC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Platina SC 0:0

52e minuut.
Vragović probeert naar een medespeler te passen. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo passt de bal met de wreef. Laps is nu in balbezit. Laps schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zdyluś probeert naar een medespeler te passen. Bambi rent richting de bal. Kapiottiz verovert de bal door een tackle van achteren. Kapiottiz geeft een hoge lob. Pennese maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kapiottiz kopt de bal weg. Evans heeft problemen om de bal te vangen. Rosa Ferreira rent richting de bal. Morelli rent richting de bal. Morelli draait met de bal, schiet en ... Pisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ahland passt de bal met de wreef. Morelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menegardo. Menegardo krijgt een gele kaart. Morelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferrantelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Evans kopt de bal weg. Kapiottiz geeft de bal voor. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Morelli passt de bal met de wreef. Kapiottiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapiottiz met een sublieme pass. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Pisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Arce met een snelle inworp. Esgaib rent richting de bal. Esgaib geeft een hoge lob. Vragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vragović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bambi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapiottiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morelli geeft een hoge lob. Pennese springt en kopt de bal. Pisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Menegardo geeft een hoge lob. Inworp. Ahland met een snelle inworp. Pennese kan de bal niet met de borst controleren. Pennese geeft een hoge lob. Pisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémi 50%, Platina SC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Platina SC 0:0