Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maldini F.C DVTK 1910 Miskolc
Maldini 1 Tactiek Tonó
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 54
very good Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen excellent


10e minuut.
Lorán bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorán probeert naar een medespeler te passen. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kulesza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulesza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Andritsos met een sublieme pass. Leocadio rent richting de bal. Leocadio geeft een lange en hoge pass. Mazilu maakt een snoekduik en kopt de bal. Arnaoutis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - DVTK 1910 Miskolc 1:0

21e minuut.
Lorán rent richting de bal. Lorán speelt de bal door. Galgóczy is nu in balbezit. Kulesza is nu in balbezit. Kulesza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mazilu verovert de bal door een tackle van achteren. Mazilu geeft een hoge lob. Kotiranta is nu in balbezit. Kotiranta draait met de bal, schiet en ... Arnaoutis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - DVTK 1910 Miskolc 2:0

27e minuut.
Kulesza kopt de bal weg. Khắc Thành speelt de bal door. Tambunan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tambunan geeft een hoge lob. Mazilu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - DVTK 1910 Miskolc 3:0

29e minuut.
Waniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waniek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tambunan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khắc Thành geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Leocadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorán verovert de bal door een tackle van achteren. Lorán speelt de bal door. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza schiet op doel. Łojek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galgóczy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - DVTK 1910 Miskolc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 41%, DVTK 1910 Miskolc 59%.
Maldini F.C - DVTK 1910 Miskolc 3:1

53e minuut.
Leocadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kotiranta de bal. Kotiranta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Krivošija passt de bal in één keer door. Lorán is nu in balbezit. Lorán passt de bal met de wreef. Kulesza heeft problemen om de bal te vangen. Kulesza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Andritsos probeert de bal aan de voet te houden. Leocadio speelt de bal door. Mazilu rent richting de bal. Mazilu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Moizan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 34%, DVTK 1910 Miskolc 66%.
Maldini F.C - DVTK 1910 Miskolc 3:1