Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DVTK 1910 Miskolc Maldini F.C
Tonó Tactiek mi is ez??????
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 47
very good Schieten very good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Khắc Thành speelt de bal door. Kotiranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotiranta geeft de bal voor. Mazilu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Sutryk kopt de bal weg. Galgóczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carambol krijgt een gele kaart. Galgóczy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galgóczy wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Maldini F.C 1:0

5e minuut.
Hoàng Nhân verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk met een sublieme pass. Galgóczy is nu in balbezit. Galgóczy draait met de bal, schiet en ... Domingo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amicarelli rent richting de bal. Mazilu verovert de bal door een tackle van achteren. Mazilu schiet op doel. Arnaoutis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DVTK 1910 Miskolc - Maldini F.C 1:1

10e minuut.
Krivošija is nu in balbezit. Krivošija probeert naar een medespeler te passen. Ruta is nu in balbezit. Ruta geeft een lange en hoge pass. Sutryk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domingo bokst de bal weg. Galgóczy is nu in balbezit. Galgóczy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Moizan speelt de bal door. Galgóczy is nu in balbezit. Galgóczy passt de bal met de wreef. Ruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Khắc Thành is nu in balbezit. Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk passt de bal met de wreef. Galgóczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Maldini F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DVTK 1910 Miskolc 58%, Maldini F.C 42%.
DVTK 1910 Miskolc - Maldini F.C 2:1

50e minuut.
Ruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk rent richting de bal. Sutryk geeft de bal voor. Kurucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucz haalt uit met een fantastische trap. Domingo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Khắc Thành speelt de bal door. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mazilu de bal. Mazilu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Galgóczy passt de bal met de wreef. Hoàng Nhân is nu in balbezit. Ruta onderschept slim de pass. Ruta haalt uit met een fantastische trap. Domingo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Maldini F.C 3:1

60e minuut.
Lorán bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galgóczy de bal. Galgóczy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Maldini F.C 4:1

63e minuut.
Ruta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hoàng Nhân de bal onder controle te krijgen. Andritsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Sutryk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ruta de bal. Ruta passt de bal zonder na te denken. Daar is Galgóczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galgóczy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lorán is nu in balbezit. Leocadio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lorán raakt geblesseerd tijdens het duel. Lorán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Khắc Thành kan de bal niet met de borst controleren. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domingo met een harde bal richting middenveld. Andritsos kopt de bal weg. Ruta rent richting de bal. Ruta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Galgóczy is nu in balbezit. Kurucz is nu in balbezit. Kurucz probeert naar een medespeler te passen. Ruta rent richting de bal. Ruta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lorán probeert naar een medespeler te passen. Ruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruta speelt de bal door. Galgóczy heeft problemen om de bal te vangen. Galgóczy schiet op doel. Domingo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DVTK 1910 Miskolc 43%, Maldini F.C 57%.
DVTK 1910 Miskolc - Maldini F.C 4:1