Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maldini F.C Stillage FC
Maldini 1 Tactiek A33
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
52.2 gemiddelde waardering 56.4
zeer goed Schieten formidabel
redelijk Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tambunan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mazilu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Stillage FC 1:0

7e minuut.
Szőke geeft een lange en hoge pass. Bagoly rent richting de bal. Bagoly met een sublieme pass. Juurakko is nu in balbezit. Juurakko draait met de bal, schiet en ... Łojek bokst de bal weg.

17e minuut.
Oravecz kopt de bal weg. Mazilu rent richting de bal. Marazzo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mazilu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mazilu neemt zijn aanloop. Lovin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Szőke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotiranta rent richting de bal. Kotiranta passt de bal met de wreef. Mazilu rent richting de bal. Mazilu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Bagoly verovert de bal door een tackle van achteren. Bagoly met een sublieme pass. Juurakko is nu in balbezit. Juurakko draait met de bal, schiet en ... Łojek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maldini F.C - Stillage FC 1:1

37e minuut.
Paranghel verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oravecz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Juurakko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Stillage FC 1:2

39e minuut.
Mohácsi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leocadio rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Jován ... Strafschop! Leocadio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazilu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Marazzo geeft een hoge lob. Grabarek heeft problemen om de bal te vangen. Grabarek met een sublieme pass. Juurakko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurakko schiet op doel. Łojek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 44%, Stillage FC 56%.
Maldini F.C - Stillage FC 1:2

58e minuut.
Oravecz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabarek geeft een lange en hoge pass. Bagoly springt en kopt de bal. Juurakko is nu in balbezit. Juurakko haalt uit met een fantastische trap. Łojek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Szrnka probeert naar een medespeler te passen. Rødgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Bagoly is nu in balbezit. Bagoly geeft de bal voor. Grabarek maakt een snoekduik en kopt de bal. Łojek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Paranghel geeft de bal voor. Szőke geeft een hoge lob. Hoàng Nhân probeert naar een medespeler te passen. Carambol geeft een hoge lob. Mazilu springt en kopt de bal. Lovin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Khắc Thành geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oravecz met de inworp. Grabarek rent richting de bal. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Marazzo passt de bal zonder na te denken. Mohácsi is nu in balbezit. Mohácsi geeft een hoge lob. Juurakko maakt een snoekduik en kopt de bal. Łojek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Stillage FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 46%, Stillage FC 54%.
Maldini F.C - Stillage FC 1:3