Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Platina SC Harcosok
4-2-3-1 Tactiek csel
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
56.2 gemiddelde waardering 63.4
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Inworp. Cabeçudo met een snelle inworp. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch geeft de bal voor. Csopaki krijgt zijn hoofd ertegen. Pisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Dula speelt de bal door. Cabeçudo rent richting de bal. Cabeçudo passt de bal zonder na te denken. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel. Pisz bokst de bal weg.

7e minuut.
Azər heeft problemen om de bal te vangen. Fafelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps verovert de bal door een tackle van achteren. Laps draait met de bal, schiet en ... Pupačić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Harcosok 1:0

12e minuut.
Skuczyński met een sublieme pass. Esgaib speelt de bal door. Menegardo met een sublieme pass. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Klungelig pakt Cabeçudo de bal. Cabeçudo geeft een lange en hoge pass. Cescolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Csopaki verovert de bal door een tackle van achteren. Csopaki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Polesný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esgaib probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kolonics de bal. Kolonics geeft de bal voor. Laps maakt een snoekduik en kopt de bal. Pupačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Evans geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabeçudo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanuch geeft de bal voor. Csopaki springt en kopt de bal. Pisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Menegardo met een sublieme pass. Polesný geeft een hoge lob. Kolonics probeert de bal aan de voet te houden. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Gugu geeft een hoge lob. Moldovan kopt de bal weg. Esgaib met een sublieme pass. Kolonics is nu in balbezit. Kolonics schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Kolonics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esgaib bereikt de bal nog maar net als eerste. Esgaib speelt de bal door. Laps is nu in balbezit. Laps draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Laps speelt de bal door. Vragović heeft problemen om de bal te vangen. Vragović probeert naar een medespeler te passen. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps schiet op doel. Pupačić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 45%, Harcosok 55%.
Platina SC - Harcosok 1:0

51e minuut.
Polesný geeft een hoge lob. Csopaki kopt de bal weg. Skuczyński controleert de bal met de borst. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Esgaib passt de bal met de wreef. Arce rent richting de bal. Arce passt de bal in één keer door. Laps is nu in balbezit. Laps haalt uit met een fantastische trap. Pupačić bokst de bal weg.

56e minuut.
Dula passt de bal zonder na te denken. Cabeçudo rent richting de bal. Cabeçudo geeft een lange en hoge pass. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vragović is nu in balbezit. Vragović geeft een hoge lob. Kolonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Menegardo speelt de bal door. Vragović is nu in balbezit. Vragović passt de bal met de wreef. Arce rent richting de bal. Arce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cabeçudo is nu in balbezit. Cabeçudo passt de bal met de wreef. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Platina SC - Harcosok 1:1

87e minuut.
Dula rent richting de bal. Cabeçudo is nu in balbezit. Cabeçudo passt de bal met de wreef. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan draait met de bal, schiet en ... Pisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 42%, Harcosok 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Platina SC - Harcosok 1:1