Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harcosok Platina SC
csel Tactiek 4-2-3-1
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten excellent
formidable Passen solid
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Moldovan kopt de bal weg. Daar is Evans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisz is nu in balbezit. Csopaki onderschept slim de pass. Csopaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Platina SC 1:0

8e minuut.
Laps probeert naar een medespeler te passen. Csopaki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bermejo. Bermejo krijgt een gele kaart. Csopaki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Polesný passt de bal in één keer door. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch probeert naar een medespeler te passen. Csopaki heeft problemen om de bal te vangen. Csopaki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dula geeft een hoge lob. Csopaki kopt de bal weg. Daar is Bambi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Minh geeft een lange en hoge pass. Moldovan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Esgaib speelt de bal door. Bermejo rent richting de bal. Bermejo met een sublieme pass. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Bermejo met een sublieme pass. Vragović is nu in balbezit. Vragović probeert naar een medespeler te passen. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 52%, Platina SC 48%.
Harcosok - Platina SC 1:0

50e minuut.
Esgaib met een sublieme pass. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Esgaib probeert naar een medespeler te passen. Laps rent richting de bal. Laps draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Esgaib bereikt de bal nog maar net als eerste. Esgaib probeert naar een medespeler te passen. Menegardo speelt de bal door. Laps is nu in balbezit. Laps draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bambi kopt de bal weg. Vragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Minh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Văn Minh krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Stanuch met een sublieme pass. Văn Minh probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel. Pisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Platina SC 2:0

59e minuut.
Văn Minh speelt de bal door. Ciubotariu is nu in balbezit. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu met een sublieme pass. Pisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Stanuch geeft de bal voor. Csopaki kopt de bal weg. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Pisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Platina SC 3:0

77e minuut.
Cescolini kan de bal niet met de borst controleren. Csopaki onderschept slim de pass. Moldovan is nu in balbezit. Csopaki rent richting de bal. Csopaki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Cescolini kopt de bal weg. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch speelt de bal door. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt López Segura de bal. López Segura passt de bal in één keer door. Văn Minh geeft een lange en hoge pass. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Platina SC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 51%, Platina SC 49%.
Harcosok - Platina SC 4:0