Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 18:30
  • Competitiewedstrijd: NB III.16 [del]
  • Stadion: FPFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26651
FPFC Újtér DVTK 1910 Miskolc
alap Tactiek Tonó
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 53.8
very good Schieten good
formidable Passen good
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Vaino rent richting de bal. Prokopp legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prokopp krijgt een gele kaart. Vaino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vaino neemt zijn aanloop. Arnaoutis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vaino is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Chojniak kopt de bal weg. Vaino heeft problemen om de bal te vangen. Prokopp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prokopp krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

7e minuut.
Galgóczy kopt de bal weg. Szmyt met een sublieme pass. Chojniak speelt de bal door. Vaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Chojniak rent richting de bal. Chojniak passt de bal met de wreef. Vaino rent richting de bal. Vaino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Daar is Lorán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak passt de bal met de wreef. Vaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Autreve speelt de bal door. Chojniak met een sublieme pass. Schlatter met een sublieme pass. Vaino is nu in balbezit. Vaino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Moizan geeft een lange en hoge pass. Arghirescu kopt de bal weg. Daar is Csiki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chojniak probeert naar een medespeler te passen. Vaino is nu in balbezit. Moizan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vaino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vaino neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Schlatter rent richting de bal. Schlatter speelt de bal door. Vaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaino schiet op doel. Arnaoutis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - DVTK 1910 Miskolc 1:0

24e minuut.
Kurucz geeft een hoge lob. Utasi rent richting de bal. Kulesza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kulesza moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kulesza schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Daar is Chojniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojniak passt de bal zonder na te denken. Vaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaino haalt uit met een fantastische trap. Arnaoutis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - DVTK 1910 Miskolc 2:0

31e minuut.
Galgóczy onderschept slim de pass. Demkó probeert naar een medespeler te passen. Schlatter kopt de bal weg. Vaino heeft problemen om de bal te vangen. Vaino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Schlatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlatter probeert naar een medespeler te passen. Vaino rent richting de bal. Vaino schiet op doel. Arnaoutis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - DVTK 1910 Miskolc 3:0

35e minuut.
Kurucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Schlatter geeft een lange en hoge pass. Vaino krijgt zijn hoofd ertegen. Arnaoutis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Sutryk passt de bal zonder na te denken. Galgóczy rent richting de bal. Arghirescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arghirescu krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Schlatter passt de bal in één keer door. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak met een sublieme pass. Vaino rent richting de bal. Vaino haalt uit met een fantastische trap. Arnaoutis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 16%, DVTK 1910 Miskolc 84%.
FPFC Újtér - DVTK 1910 Miskolc 3:0

52e minuut.
Arghirescu rent richting de bal. Schlatter probeert naar een medespeler te passen. Csiki rent richting de bal. Vaino verovert de bal door een tackle van achteren. Vaino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Chojniak passt de bal met de wreef. Schlatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlatter probeert naar een medespeler te passen. Vaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaino schiet op doel. Arnaoutis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurucz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schlatter neemt de hoekschop. Vaino krijgt zijn hoofd ertegen. Arnaoutis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krivošija komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kolstø probeert naar een medespeler te passen. Schlatter is nu in balbezit. Schlatter met een sublieme pass. Vaino is nu in balbezit. Vaino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niedrig komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vaino probeert de bal aan de voet te houden. Niedrig kopt de bal weg. Klungelig pakt Waniek de bal. Vaino is nu in balbezit. Vaino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kurucz is nu in balbezit. Kurucz geeft een lange en hoge pass. Kolstø probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galgóczy is nu in balbezit. Galgóczy schiet op doel. Demkó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Waniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaino verovert de bal door een tackle van achteren. Vaino schiet op doel. Arnaoutis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Csiki passt de bal zonder na te denken. Daar is Kurucz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlatter speelt de bal door. Vaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vaino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niedrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedrig passt de bal met de wreef. Chojniak rent richting de bal. Chojniak haalt uit met een fantastische trap. Arnaoutis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Kurucz heeft problemen om de bal te vangen. Schlatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlatter passt de bal met de wreef. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Schlatter passt de bal met de wreef. Chojniak rent richting de bal. Chojniak passt de bal in één keer door. Vaino is nu in balbezit. Vaino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Schlatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlatter passt de bal in één keer door. Daar is Vaino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - DVTK 1910 Miskolc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 19%, DVTK 1910 Miskolc 81%.
FPFC Újtér - DVTK 1910 Miskolc 4:0