Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harcosok Maldini F.C
csel Tactiek Maldini 1
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
30 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 50.9
excellent Schieten solid
excellent Passen adequate
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Polesný bereikt de bal nog maar net als eerste. Polesný probeert naar een medespeler te passen. Rødgaard is nu in balbezit. Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu schiet op doel. Łojek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Kotiranta heeft problemen om de bal te vangen. Stanuch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stanuch krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gugu geeft een lange en hoge pass. Stanuch kan de bal niet met de borst controleren. Stanuch geeft de bal voor. Ciubotariu controleert de bal met de borst. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Łojek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Polesný is nu in balbezit. Polesný passt de bal in één keer door. Cabeçudo met een sublieme pass. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Łojek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Csopaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csopaki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Maldini F.C 1:0

15e minuut.
Rødgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rødgaard geeft een lange en hoge pass. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan draait met de bal, schiet en ... Łojek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Maldini F.C 2:0

18e minuut.
Csopaki is nu in balbezit. Polesný rent richting de bal. Polesný geeft de bal voor. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tambunan is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tambunan met een snelle inworp. Klungelig pakt Khắc Thành de bal. Khắc Thành geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Polesný speelt de bal door. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel. Łojek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Andritsos speelt de bal door. Stanuch is nu in balbezit. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Moldovan haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Nhân probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stanuch zal de hoekschop nemen. Moldovan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Tambunan de bal. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch geeft een hoge lob. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Polesný bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio onderschept slim de pass. Mazilu rent richting de bal. Mazilu haalt uit met een fantastische trap. Pupačić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Maldini F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 36%, Maldini F.C 64%.
Harcosok - Maldini F.C 2:1

46e minuut.
Klungelig pakt Paranghel de bal. Paranghel speelt de bal door. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel. Łojek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Maldini F.C 3:1

50e minuut.
Cabeçudo rent richting de bal. Khắc Thành tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabeçudo raakt geblesseerd tijdens het duel. Stanuch met een snel genomen vrije trap. Moldovan kopt de bal weg. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Łojek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Maldini F.C 4:1

53e minuut.
Rødgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Polesný de bal. Polesný passt de bal in één keer door. Csopaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csopaki haalt uit met een fantastische trap. Łojek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Moldovan is nu in balbezit. Rødgaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moldovan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabeçudo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Csopaki de bal. Csopaki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Stanuch rent richting de bal. Stanuch geeft een lange en hoge pass. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Csopaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csopaki draait met de bal, schiet en ... Łojek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Fafelec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Csopaki kopt de bal weg. Rødgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Fafelec passt de bal met de wreef. Polesný speelt de bal door. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Maldini F.C 5:1

70e minuut.
Stanuch probeert naar een medespeler te passen. Polesný rent richting de bal. Polesný passt de bal met de wreef. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Paranghel rent richting de bal. Csopaki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paranghel raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoàng Nhân zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch passt de bal zonder na te denken. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Stanuch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andritsos rent richting de bal. Met opzet legt Cabeçudo zijn tegenspeler op de grond. Cabeçudo krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Fafelec geeft een hoge lob. Polesný speelt de bal door. Klungelig pakt Rødgaard de bal. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Łojek bokst de bal weg. Paranghel is nu in balbezit. Moldovan onderschept slim de pass. Moldovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Maldini F.C 6:1

85e minuut.
Cabeçudo probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Hoàng Nhân begaat een overtreding. Hoàng Nhân krijgt een gele kaart. Ciubotariu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabeçudo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moldovan maakt een snoekduik en kopt de bal. Łojek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Cabeçudo met een sublieme pass. Polesný bereikt de bal nog maar net als eerste. Polesný passt de bal in één keer door. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Łojek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 36%, Maldini F.C 64%.
Harcosok - Maldini F.C 6:1