Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maldini F.C Harcosok
mi is ez?????? Tactiek csel
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 58.3
solid Schieten good
adequate Passen excellent
solid Verdedigen good


10e minuut.
Daar is Paranghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu met een sublieme pass. Stanuch rent richting de bal. Stanuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Harcosok 0:1

15e minuut.
Moldovan passt de bal in één keer door. Văn Minh speelt de bal door. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch draait met de bal, schiet en ... Domingo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Harcosok 0:2

19e minuut.
Inworp. Văn Minh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Segura rent richting de bal. López Segura geeft de bal voor. Moldovan springt en kopt de bal. Domingo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Dula rent richting de bal. Dula geeft de bal voor. Stanuch kopt de bal weg. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan schiet op doel. Domingo bokst de bal weg.

23e minuut.
Obal probeert de bal aan de voet te houden. Obal passt de bal met de wreef. Văn Minh geeft een lange en hoge pass. Stanuch krijgt zijn hoofd ertegen. Domingo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stanuch passt de bal zonder na te denken. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhân rent richting de bal. Moldovan onderschept slim de pass. Moldovan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gugu met een sublieme pass. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki passt de bal met de wreef. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 66%, Harcosok 34%.
Maldini F.C - Harcosok 0:2

46e minuut.
Văn Minh probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu met een sublieme pass. Daar is Csopaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csopaki passt de bal zonder na te denken. Domingo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Segura speelt de bal door. Carambol rent richting de bal. Stanuch onderschept slim de pass. Stanuch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Harcosok 0:3

65e minuut.
Andritsos geeft de bal voor. Polesný kan de bal niet met de borst controleren. Polesný probeert naar een medespeler te passen. Mazilu rent richting de bal. Mazilu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cabeçudo komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Văn Minh zal de hoekschop nemen. Ciubotariu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Harcosok 0:4

72e minuut.
Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan passt de bal met de wreef. Văn Minh met een sublieme pass. Cabeçudo is nu in balbezit. Cabeçudo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Harcosok 0:5

74e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Văn Minh zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Khắc Thành de bal. Cabeçudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeçudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Harcosok 0:6

76e minuut.
Domingo trapt de bal weg. Văn Minh kopt de bal weg. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Cabeçudo rent richting de bal. Cabeçudo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 65%, Harcosok 35%.
Maldini F.C - Harcosok 0:6