Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stillage FC Platina SC
A33 Tactiek 4-2-3-1
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten very good
solid Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Klungelig pakt Menegardo de bal. Menegardo passt de bal zonder na te denken. Esgaib speelt de bal door. Laps is nu in balbezit. Laps schiet op doel. Lovin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szőke bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vragović zal de hoekschop nemen. Jován kopt de bal weg. Lovin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Evans onderschept slim de pass. Menegardo probeert naar een medespeler te passen. Kolonics speelt de bal door. Laps rent richting de bal. Laps draait met de bal, schiet en ... Lovin bokst de bal weg.

40e minuut.
Esgaib passt de bal met de wreef. Kolonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonics met een sublieme pass. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps draait met de bal, schiet en ... Lovin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 65%, Platina SC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stillage FC - Platina SC 0:0

46e minuut.
Mohácsi geeft een lange en hoge pass. Juurakko kopt de bal weg. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek draait met de bal, schiet en ... Niţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bagoly rent richting de bal. Bagoly schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Platina SC 1:0

54e minuut.
Menegardo is nu in balbezit. Szrnka verovert de bal door een tackle van achteren. Szrnka passt de bal in één keer door. Juurakko rent richting de bal. Juurakko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Platina SC 2:0

55e minuut.
Skuczyński heeft problemen om de bal te vangen. Bagoly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagoly passt de bal met de wreef. Juurakko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurakko haalt uit met een fantastische trap. Niţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Esgaib is nu in balbezit. Esgaib passt de bal met de wreef. Menegardo probeert naar een medespeler te passen. Laps heeft problemen om de bal te vangen. Laps haalt uit met een fantastische trap. Lovin bokst de bal weg.

84e minuut.
Esgaib bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Esgaib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esgaib passt de bal in één keer door. Laps rent richting de bal. Laps schiet op doel. Lovin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Platina SC 2:1

85e minuut.
Szrnka probeert naar een medespeler te passen. Bagoly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagoly met een sublieme pass. Juurakko rent richting de bal. Juurakko haalt uit met een fantastische trap. Paal! Niţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Platina SC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 51%, Platina SC 49%.
Stillage FC - Platina SC 3:1